18 Mart 2020 Çarşamba

Astrolojide Elementlerimiz ve Başarı (toprak, hava, su, ateş elementleri)

Merhaba sevgili dostlar :)

#astroloji haritalarında elementler çok önemlidir çünkü bedenimiz elementlerden oluşuyor. 4 element> ateş, hava, toprak ve su, bize haritamızda yerleştiği konumlara göre büyük destekler veya ödevler verecektir🎁.
.
🪐haritalarda elementler, eksik veya fazla olmayabilir, dengeli olablir -bu daha iyidir.
✅ Danışmanlıklarımda bir elementin burçlarının tamamının dolu olduğu büyük üçgenleri çok önemserim, çünkü hayatın akışını büyük ölçüde rahatlatırlar. Birçok kişinin iş-meslek ve kariyer hayatlarında büyük üçgenlerini dolaylı da olsa kullandığını görüyorum.
.
🎁Hava grubu baskın ise #ikizlerburcu #teraziburcu #kovaburcu : entellektüel zeka, akılcı, analitik, hızlı, kıvrak.
🎁Su elementi baskın ise #yengeç #akrep #balıkburcu : derin, psişik, hisleri güçlü, ruhani, besleyici, büyütücü, bereketli.
🎁Toprak elementi baskın ise #boğa #başak #oğlakburcu : materyalist, analitik, akılcı, para kazanma ve iş büyütme becerisi, sağlamcı, iradeli.
🎁Ateş elementi baskın ise #koçburcu #aslanburcu #yayburcu : girişken, cesur, hızlı yaşayan, yer değiştiren, sportif, enerji.

Örneğin bir kişi veteriner olabilir ve haritasında büyük su üçgeni olabilir. Bu kişi hayvanı gördüğü anda sorunun ne olduğunu algılayıp doğru çözümü sunabiliyor. bir öğretmenin ve haritasında büyük hava üçgeni varsa; sürekli araştıran ve bol bilgili bir öğretmen olup kariyerinde yükselebiliyor. reklamcının haritasında büyük toprak üçgeni varsa, işlerini büyüterek kendi üretim tesisini sıfırdan oluşturabiliyor.
.
📚H. Blavatsky Gizli Öğreti kitabında: ‘İnsan büyük elementlerin : ateş, hava, su, toprak ve ether, birleşimi olduğu için bu elementlere ait olan elemanteller de , ortak özlerinden dolayı o insana doğru çekilirler. Belli bir birleşimde dominant olan element, hayat boyunca yöneten element olacaktır. Örneğin insan dünyevi bir element çoğunluğuna sahip ise.. ona yol gösterecektir:para, zenginlik vs.' şeklinde durumu özetlemiştir.( kitap sayfalarını hikayemde paylaştım).
.
🪐Ayrıca insan eksik elementin üzerine de düşmelidir. Eksik elementi: ÖDEVDİR! Bir sonraki yazımda detaylar geliyor

Yazılarımın devamı için takipte kalın🎁 @vegaastroloji
Astrolog İlkay Çıkla.

Koç, boğa, ikizlerburcu, yengeç, aslan, başakburcu, terazi, akrep, yayburcu, oğlak, kova, balık, astroloji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder