18 Mart 2020 Çarşamba

Astroloji Haritasında Elementleri Dengelemek 2020


Merhaba sevgili dostlar :)
.
Bir önceki yazımda elementlerin önemini yazmıştım. Vücudumuz ateş, hava, toprak ve sudan yani 4 elementten oluşur (ateş yok demeyin, ateş = ruh olarak geçer) güçlü elementler bizi güçlendirir ve eksikler varsa da zayıflatabilir-önlem alınmalıdır.
.
🧚‍♀️Eğer #astroloji haritasında eksik element varsa, ilişkilerde karşılıklı olarak tamamlamaya çalışırız. Örneğin hava elementi eksik birisi ikizler-terazi-kova etkisi yüksek kişilere çekim duyacaktır💕 Bu hem sevgili-eş durumlarında; hem de arkadaşlıkta aynı mantıkla işler. Kısacası iki kişiyi toplayınca, tüm elementlerin tam olması gerekiyor 🎁.
.
✅Hava grubu- #ikizlerburcu #teraziburcu #kovaburcu eksikse: nefes egzersizleri yapmak, bol gezmek, bol okumak, bol iletişim kuracağı işler seçmek
✅Su elementi -#yengeç #akrep #balıkburcu eksikse: duygularını açıklamak, meditasyon yapmak, ezoterik kitaplar okumak, su kenarından zaman geçirmek ve bol su içmek
✅Toprak elementi- #boğa #başak #oğlakburcu eksikse: topraklanmak, bahçe işleri ile uğraşmak, strateji-plan yaparak uygulamak ve spor -beslenme ile kemikleri güçlendirmek.
✅Ateş elementi- #koçburcu #aslanburcu #yayburcu eksikse : akışta kalmak, girişimde bulunmak, fikirlerini söylemek ve kendine güvenmek.
.
🪐Örneğin benim hava elementim eksik ve yukarıdaki hava elementi konuların tamamını sürekli olarak yapıyorum. Bunun yanında haritamda büyük su üçgeni var ve güçlü olduğum su elementini işimde kullanıyorum. Siz de bu kombinleri haritalarınızı güçlendirmek için bilinçli olarak kullanabilirsiniz.
.
🧚‍♀️Bu yazımı bir önceki yazımla birlikte okuyup değerlendirin derim.

Yazılarımın devamı için takipte kalın> @vegaastroloji
Astolog İlkay Çıkla.
#astroloji #burçlar .
.
Foto @iulian.sidorencu.

Koç, boğa, ikizlerburcu, yengeç, aslan, başakburcu, terazi, akrep, yayburcu, oğlak, kova, balık, astroloji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder