18 Mart 2020 Çarşamba

Mars-Pluto ve Yıkım 2020

Merhaba sevgili dostlar:)
Gökyüzünde önemli bir kavuşum var. Dengeleri değiştirecek ve tansiyonu yükseltecek bir görünüm: .
🔥Mars, 18 Mart itibariyle Jüpiter ve Pluto ile kavuşumda! 7 Nisan'a kadar etkileri devam edecektir.
.
🧨Mars, kök çakramızdır. Kök çakra 'survival' çakra, yani hayata devamı sağlayan çakramızdır. Mars, hedefleri gerçekleştirmek,savunma gücü, maddiyat, başarımız ve vücut sağlığımızı gösterir. Mars, bulunduğu bölgede olay çıkartır. Bu dönemde Mars'ın en çok dikkat çektiği nokta maddiyat olacak. Görünüm tedbirli davranmak,kenarda para tutmak ve istikrarın devamı ile oğlak burcunda. 💣Pluto; kelime anlamı olarak 'zengin' demektir. (zenginlerin yönetimi olan plutokrasi bu kökten geliyor) Mars, Pluto'yu, yani zenginleri zorlayacak! Zenginliğin el değiştirmesi ve yeniden yapılanması söz konusu. Sonuç> Mars, işten çıkartmaları ve maddi zorlukları gündeme alacak.
.
🧨Mars, ordudur; patlama, yangın, savaş ve çatışma ve problem yaratır, Jüpiter'le birlikteliği uluslararası anlamda ciddi ambargolar,ticaretin ve büyümenin durmasını ve hukuk sorunlarını gösteriyor.
.
Kısacası Türkiye ve dünya için son derece sıkıntılı bir Mart sonu -Nisan başı kapıda. Bu günlerde kapatılan-kafeler-spor salonları gibi Mars'ı (yani hareketlerimizi) en azından 15 Nisan'a kadar kısıtlayacaktır. Yasaklar giderek artacaktır.
.
🪐Peki neler yapabiliriz?
Pluto olumlu anlamda: küllerinden doğmak ve güçlü bir yapı inşa etmektir. olumsuz kullanımında; korku, panik, takıntı, şiddet ve zorlamayı ifade eder.Bu günlerde güçlü bir enerji olacağını ve olumlu olarak: işleri halletmek-bitirmek, aktif olarak sorun çözmek veya kitaplar-okuma gibi alanlarda kullanmamız gerekiyor.
🧨Aksi taktirde;takıntı, öfke ve olumsuz ruh haline dönüşme ihtimali yüksek.
📚( Hikayemde paylaştım)hissettiğimiz her duygunun bir frekansı vardır:
✅korkunun frekansı 100 civarındayken, üretkenliğin frekansı 200'den başlar, bu da titreşiminizi ve bağışıklığınızı güçlendirir. Ayrıca bağışıklık güçlendiren gıdalar almak önemli( hikayemde paylaştım) şimdilik tek silahımız, bağışıklık sistemini günlendirmek.
Yazılarımın devamı için takipte kalın💕> @vegaastroloji
Astrolog İlkay Çıkla.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder