25 Şubat 2020 Salı

Uranyen Kova Yeniayı 2020

Merhaba Sevgili Dostlar,
 Cuma gecesini Cumartesi'ye bağlayan gece 00:40 civarında kova burcunda bir yeniay yaşayacağız.
✅Öncesi-sonrası 2-3 saatlik dilimi meditasyonlar ve enerji çalışmaları-hipnoz- olumlamalar vs. için kullanabilirsiniz.

4 derece kova burcunda olacak yeniay.
🪐
#koç #ikizlerburcu #terazi #yayburcu daha keyifli ve daha destekli bir gönünümde.
Bu yeniay.
🔥 #kova #boğa #aslan #akrep burçları ise biraz daha sert etkide: bahsedeceğim gelişmelerden daha uğraşmalı ve zorlanmalı etki alabilirler.
27 Temmuz 2018'de 4 derece kova burcunda güçlü bir ay tutulması yaşamıştık. Mars, Dünya'ya çok yakın olduğu için bazı krizler yarattı. Bu dönemde başlayan krizleri, sorunlarımızı bir düşünmemiz gerekiyor. Çünkü kova yeniayı tam burada olacak! O dönemde başlayan olayların kendini belli etmesi, güçlenmesi, çözümlenmesi-örneğin hastalıkların iyileşmesi veya miras sorunlarının çözümlenmesi gibi gelişmeler görülecektir.
.
📬2019 Kasım ayında 4 derece akrep yeniayında bir kez daha tetiklenen bölge, şimdi yeniden aktive oluyor: özellikle sabit grupların (boğa-akrep-kova-aslan) hayatlarında yeniden yapılandırmalar -yeni düzenler, başlangıçlar ve şekillenmeler oluşacaktır.
.
✅Yeniay'ın Uranüs enerjisi almasından dolayı bu şekillenmeler hiç aklınızda olmayan durumlar olabilir. Örneğin hiç düşünmediğiniz bir anda yeni bir hobiye başlayabilirsiniz, yeni bir kursa yazılabilirsiniz, ev değiştirebilirsiniz, evlilik-boşanma kararı alabilirsiniz veya iş teklifleri -fırsatlarla kaşılaşabilirsiniz.
Şifacı Şiron'un yeniaya desteği ise: yeni ve mutlu eden bir arkadaş, bir yaşam koçu -veya işini bilen-sorularınıza cevap verebilecek durumların hayatınıza girmesi demektir. Bu bir kitap veya bir ev hayvanı bile olabilir-çözümün kimde olacağını önceden bilemeyiz.
✅Sosyalleşmek-kaliteli zaman geçirmek, bilgi, öğrenmek, sosyal klüpler-dernekler-toplantılar gündemde.
.
🔥Üzerinizde baskı yaratan ve sizi bunaltan konulara -kişilere karşı isyan-bırakma ve terk etme isteği görülebilir. Açıkçası inceldiği yerden kopması: en iyisi gibi görünüyor..Uranüs yürümeyeni kopartır.. gidene boşver, gelene hoşgeldin dönemlerindeyiz 💕.
.
Sevgiyle kalın
Astrolog İlkay Çıkla.

#urania.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder