25 Şubat 2020 Salı

Realiteyi Yaratmak ve Düşünceler, Ramtha

Merhaba sevgili dostlar,


Bugün Neptün ve Venüs birlikteler. Bir önceki yazımda detayları açıklamıştım ve hikayeme astroloji görünümü açıklayan bir video ekledim💕.
.
💞Bu açı romantizm, flörtler için, keyifli zaman geçirmek için harikadır.
.
🔥Yaratıcı enerji güçleneceği için geleceği imgelemek ve güçlü farkındalıklar yaşamak, an'da kalmak için harikadır.
Gökyüzü ve astroloji ; sevgi ile iç dünyayı ve dış dünyayı şekillendirmeyi anlatıyor bize.
Bugün Ramtha'nın Realiteyi Yaratma Rehberi kitabını okurken gökyüzünü anlattan bir eş-zamanlı yazısını çok beğendim:(hikayemde de bulabilirsiniz). 'Sinemaya gider ve siz öylece durup izlerken başka birisinin bir serüveni yaşamasına izin verirsiniz. Ağzınız kapalı bir halde başka birinin size söylediği bir melodiyi dinlersiniz. Bir başkasının yazdığı şiire bayılırsınız... Bu durumdan sıkılmanızda ve eğlenceye ihtiyaç durmanızda şaşılacak bir şey yoktur, çünkü tüm bu yaratıcılık sizden kaynaklanmamaktadır...Eğer bilinç ve enerji realitenin doğasını yaratıyorsa, belki sorun sizin yeteneğinize ,kapasitenize ve kudretinize inanmamanızdır...' .
diyor sevgili Ramtha.
.
🧶Gökyüzünde balık gezegenlerine Mars'ın sert kontağı > bu günlerde bazıları için sürekli düşünüp, hayal kurup ve bunları gerçekleştirmek için oturup beklemeyi gösteriyor!.
.
✅Kitabın adı neydi? Realiteyi yaratmak.. Yani Ramhta diyor ki, realiteyi yaratmak istiyorsanız, önce kendinizi keşfedeceksiniz. Yatatıcılığınızı ortaya çıkartacaksınız, oturup beklemeyeceksiniz. Oturup film-dizi izlemeyecek ve seyirci kalmayacaksınız. Kendinizi nerelerde mutlu hissediyorsanız, onları yapacaksınız.
.
✅Çünküüüü sevdiğiniz şeyi yaparken öğreniyoruz, algılıyoruz, kendimize katkıda bulunuyoruz; mutluluk , farkındalık ve an'da kalma gelişiyor! Bu şekilde enerji ve bilinç yükseliyor ve yaratım süreci başlıyor. Yani dileklerimizi yazmak ve imgelemek güzel bir yol, yanında+ gün içinde yaptığımız şeyleri değiştirmemiz gerekiyor! .
.
❌Otomatik pilottan çıkıp yaşama dönmemiz ve günlerimizi nasıl geçireceğimize tekrar karar vermemiz gerekiyor!
Venüs> sevgi dili, yaratıcılık ve mutluluktur! Keyif almaktır.. Neptün ilham perisi ve sevgidir.Mars, sert görünümünde hareket enerjisi vurguluyor! Yay burcunda: yeni bir şey yap, gez, dolaş, oku, öğren, uğraş diyor! Realite bu şekilde yaratılıyor... 

Sevgiyle kalın💕

Astrolog İlkay Çıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder