25 Şubat 2020 Salı

Uranüs-Düğümler desteği ve Venüs günleri 2020

Merhaba sevgili dostlar 

 ✅Düğümler ile Uranüs arasında keyifli bir gökyüzü desteği başladı ve Nisan sonuna kadar etkisini göreceğiz. En güçlü görünümü ise 5-24 Mart arasında yapacak.
.
💫Bu açı astroloji haritasında 0-8 derece arasında.
.
#yengeç #oğlak #boğa #başak #akrep #balık yerleşimleri (öz burç, yükselen, ay burcu vs.) olanları etkleyecektir.
. 🪐Uranüs : ani ve beklenmedik olayları gösterir. Düğümler ise : kadersel durumlardır. Örnek vermek gerekirse: tesadüfi karşılaşmalar, ani iş-evlilik teklifleri, beklenmedik destekler, fırsatlar ve hızlı gelişmeleri ifade eder.
.
💞Geçtiğimiz hafta 14 Ocak sonrasında aşkın gezegeni Venüs de bu görünüme destek vermeye başladı ve 25 Ocak'a kadar desteğe devam edecek.
💘Venüs'ün romantik ve cana yakın balık burcunda olmasından dolayı: bu destek şimdilik daha romantik ve cinsel temalarda çalışıyor!Beklenmedik aşk-flörtler, birliktelikler, hamilelik haberleri, kadersel karşılaşmalar... Güney düğümdeki Jüpiter'i de işin içine katarsak geçmiş yaşamlardan tanıdığınız kişilerle karşılaşmalar yaşanabilir. Bu bir aşk olabilir, bu dönemlerdeki hamileliklerde doğuracağınız bir bebek olabilir, eski arkadaşlarınızla karşılaşıp keyifli vakit geçirmek olabilir. Uzun zamandır yapmak istediğiniz şeyleri gerçekleştirmek olabilir..
⚛️Bu günler yaratıcılığımızın artacağı, ilham perisinin bizimle olacağı, kendimizi daha romantik, daha keyifli ve daha mutlu hissedeceğimiz günler olacak.
❤️Bu olumlu gökyüzünü daha iyi değerlendirmek için:
1. dramatik filmler-diziler vs. uzak duralım.
2. olabildiğince hobilerimize odaklanalım ve kendimizi yanında mutlu hissettiğimiz kişilerle vakit geçirelim.
3. Uzun zamandır aradığımız kıyafetleri, kozmetik-güzellik ürünlerini bulabileceğimiz günlerdeyiz! Alışveriş , cilt bakımı ve güzelleşmek için harika günler!
4. Sevgilimiz-eşimiz ile daha çok zaman geçirelim.
5. Olabildiğince kalabalıklardan uzak durup doğada zaman geçirelim.
6.Kendimizi düşünmek yerine empati yapalım. Mümkün olduğu kadar- aylık gelirimizin %10'unu ihtiyaç sahipleri ile paylaşalım. Hayvanlara yiyecek ve su verelim.
Bu şekilde bu keyifli görünümün etkilerini maksimum düzeyde deneyimleyebiliriz.
.

Sevgiyle kalın🙏
Astrolog İlkay Çıkla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder