24 Şubat 2020 Pazartesi

Satürn-Pluto engeli

Merhaba sevgili dostlar,

Bu hafta.
✏️koç #yengeç #terazi #oğlak burçlarında yerleşimleri olanlar (güneş-ay –yükselen vs),Satürn’nün ve Pluto’nun Venüs-Merkür ile problemli açısını deneyimliyorlar. Bu burçlar, ilişkilerinde ve maddi konularda zorlanmalar, işlerin uzaması- sarkması, terslikler, iletişimsizlikler, yanlış anlaşılmalar, küslükler , alınmalar, kaba davranışlar ve hayal kırıklıkları ile sınanıyorlar. 🌀bu gerginlik Ekim başı itibariyle düzelecek.
.
✅ daha önce de yazdığım gibi bu günler daha çok hatayı kendinde arama zamanları.. Satürn iyi bir eleştirmendir, hataları ve düzeltme yolunu net bir şekilde ifade eder. Öz eleştiri yapmak ve yeni davranış kalıpları belirlemek için harika günler.
📗Ben de haritamı etkileyen bu açı nedeniyle düşünce sistemi üzerine ‘İçe Dönük Konuşmanın Gücü’ isimli kitaba başladım. Sayfalarından ilginç olanları hikayeme ekleyeceğim. Bilinçaltının gücünü ve kendimize tekrarladığımız cümlelerin negatiflerinin hayatımızı nasıl geriye çektiğini anlatıyor bu kitap NLP teknikleri de içeriyor, zaten bilişsel psikoloji temelli fikirlerin çoğu aynı özde toplanır: bilişi değiştir, herşey değişir!.
.
✅ öz eleştiri, her zaman diğerlerine karşı haksız olduğumuz durumları incelemek değildir. Çoğu insan daha çok kendine haksızlık yapar. Bu günler de Satürn ve Pluto da bunları yüzeye taşır. Bu günlerde şuna benzer iç sesler geliyordur:
😏 Asla iyi bir iş bulamayacağım. Ben pek zeki değilim. Tembelim. Seven hep üzülür. Bahtım kara. Astroloji haritam berbat zaten dünyaya mutsuz olmaya gelmişim... Odaklanamıyorum...Kilo veremem. Ne içsem yarıyor.
✏️işte bu olumsuz etiketlerin değişimi bilinçli çaba gerektirir, zaman alır ancak kesinlikle sonuç verir.. Satürn karmanın ve ektiğini biçmenin gezegeni olarak: doğru davranışları ve sözcükleri her zaman ödüllendirir. Ceza veriyorsa, düzeltmemizi istediği konulara eğilmek ve davranışları tekrar programlamak gerekir. Kimseye; özellikle kendinize haksızlık yapmayın 🍀

Sevgiyle kalın🤗

Astrolog İlkay Çıkla.
#astroloji #burçlar #kişiselgelişim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder