24 Şubat 2020 Pazartesi

Pluto destek verirse..

Merhaba sevgili dostlar,

Pluto 2 Ekim Çarşamba-3Ekim Perşembe durağan konumda. Haritalarında.
‼️#koç #yengeç #terazi #oğlak etkisi olanlar, enerjisini iyi yönetemezse: öfke , gerginlik, pire için yorgan yakma, küslükler, gaddarlık, takıntı gibi gölge yönlerini deneyimleyebilir.
🍀Pluto , kelime anlamı olarak varlıklı ve zengin demektir. Pluto, yer altı krallığını, bilinçaltında kalmış gizli konuları, büyük miktarda gücü ve kontrol güdüsünü ifade eder.
.
💫Çürüyen konuların atılmasını ,değişimi ve yerine yenilerin getirilmesini ifade eder. Haritamızda bir gezegene değerken , kendimizi derin bir değişim sürecinde buluruz. Sürecin sonunda ise hiçbir şey aynı olmayacaktır.
✅Kişinin doğum haritasında etkin ise, kişinin büyük miktarda güç elde edeceğini gösteren sembollerden birisidir, aynı zamanda kişinin yaşayacağı büyük dönüşümleri de gösterir.
.
✅Ünlü hipnoterapistler, güçlü şifacılar, yaşam koçları vs, büyük krallar ve yöneticiler, asker haritalarında güçlü Pluto etkisini çok gördüm. Örneğin: Büyük İskender (asker), Putin (politikacı) , Master Choa Kok Sui (şifacı) .
✅Yani Pluto doğru kullanıldığında hem kendini, hem çevresini kalkındırır🤩 ✅Pluto’un Şiron ile astrolojide 72’lik “soru açısı’ dediğimiz bir desteği var, eğer doğru cevapları verir , doğru davranırsak;
Pluto dönüştürerek hastalıklı enerjiyi –anıları vucudumuzdan atacaktır. Bu: iyileşmek ve bilinçaltını temizlemek, yeni başlangıçlar yapmak demektir. Tabi süreç biraz Plutonik ve krizli. Yüzleşme ve kabul etme ile ilerleyecek.
.
✅Bunu yapmak için kullanabileceğiniz ve uygulamalar içeren kitaplar.
.
✏️Yolculuk- Brandon Bays
✏️İyi Hissetmek-David Burs
✏️Seninle Başlamadı- Mark Wolynn.
✅Bunun yanında bu günlerde ayın yayburcu geçişi ile enerjimiz tavan olacaktır, fazla enerjimizi spor yoluyla da atabiliriz.

Yazılarımın devamı için takipte kalın > @vegaastroloji .
Astrolog İlkay Çıkla
Oğuzhan Ceyhan Öğrencisi.
.

Foto @annamcnaughty

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder