24 Şubat 2020 Pazartesi

Ruh Eşi-İkiz ruh göstergesi Juno ve astrolojik etkileri

Merhaba sevgili dostlar :)
Juno konusunda çok fazla soru geldi. Küçük bir yazıyla hemen cevaplayalım. İki önceki “Astroloji ve ruh eşleri” yazımda Juno’nun eş ruh göstergelerinden birisi olduğunu detaylı şekilde yazmıştım. (Tek gösterge Juno değildir) 
Bugünlerde , 5 Ekim’e kadar Juno- Güney ay düğümü ile üçgen açı yapıyor. Bu da haritalarında #yengeç #başak #oğlak #boğa burçlarında Juno’su, Venüs’ü ,güneşi ve düğümleri başta olmak üzere önemli yerleşimleri bulunanlar için kadersel karşılaşmalar ve tanıdık ruhlarla iletişimlerin başlaması anlamına gelebilir.
.
✅Juno’larınızın burçlardaki etkilerini merak ediyorsanız, “Oğuzhan Ceyhan Juno” yazarak google araması yapabilirsiniz. Bu şekilde sevgili Oğuzhan hocamın birçok yazısına ve videosuna ulaşıp Juno’nun burçlardaki konumunu, etkilerini ve bilgilerini öğrenebilirsiniz.
. ❤️Genel olarak Juno , Jüpiter’in eşi olduğu için Jüpiter’in mutlu olduğu burçlarda mutludur.
🍀 #yengeç #terazi #yay #balık mutlu olduğu burçlar.
🎈#koç #ikizler #başak #akrep #oğlak ise pek hoşlanmadıkları burçlar.
✏️Juno örneğin Koç burcundaysa, Koç karakterinde yani ani öfkeye yatkın, sporu seven, çocuksu bir eş tipini gösterir diyebiliriz. Juno, olduğu burcun karakter yapısındaki eşi ifade eder. İlla o burçtan birisi olması gerekmez.
✏️ Örneğin Juno’su yay ve Venüs’ü akrep olan bir danışan ruh eşiyle evli. Ruh eşi oğlak burcu, ay burcu yay, Mars’ı akrep olduğu için son derece sıcak, eğlenceli, gezmeyi seven birisiydi. Hem Venüsü, hem de Junosu, evlilik durumunu çok iyi açıklayıcı konumdaydı.
✅Eğer Juno’nuzun nerede olduğunu bilmiyorsanız: Astro.com ‘dan “extended chart selection” bölümünden, ‘additional objects’ kısmından Juno diyerek seçip bulabilirsiniz.
❤️Evlilik konusunda Juno, Venüs ile birlikte değerlendirilir ve tanışma zamanlarında yol gösterici öğelerden biridir.
Sevgiyle kalın 🤗.
Astrolog İlkay Çıkla

Foto @j.diegoph

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder