24 Şubat 2020 Pazartesi

Astroloji ve Ruh Eşleri

Merhaba sevgili dostlar,
Düğümler-Juno destek açısı geçen hafta başladı ve 6 Ekim’e kadar bazı kadersel karşılaşmaları gösteriyor. Juno,kadın haritasında evlenilecek eş, ruh eşi- ruh ikizi göstergelerinden biridir. İkili uyum haritalarında,Juno kavuşumları çok önemlidir.
🌹Juno, evliliğin ve ailenin koruyucusudur, kadın haritasında güçlü yerleşimi evlilikte başarı vaad eder. Evlilikte bereket vardır sözü Juno ile ilgilidir.Juno güçlü olsa da; ancak eşitlik, sevgi ve saygı olduğu takdirde bolluk/bereket gelecektir.(Oğuzhan Ceyhan ders notlarından).
🦚Tüm bir ruh kendini hücrelere böler ve hücreleri kendilerini bütün olarak algılayıp,Dünya’ya gelerek kendi deneyimlerini yaşamaya başlar. Aynı ruhun parçaları olduğumuz ikiz ruhlarımız,frekansı bizimle aynı olan ruhlardır.
🔥Hassas iç güdülerimiz varsa;onları rüyada görebilir, hissedebilir,eş zamanlı olaylar yaşayabiliriz. Eş ruhlarımızla iş yapmak-arkadaşlık kurma-romantik ilişkiler vs.zaman içerisinde kendiliğinden gelişir. Yakın arkadaşımız, çocuğumuz,iş ortağmız, eşimiz olabilir. Birden fazla da olabilir.
🌈Bunun yanında eş ruhlar, daha düşük farkındalık düzeyinde kendilerine ve birbirlerine zarar verebilirler. Ruh eşini bulmak romantik bir ilişki-harika bir evlilik anlamına gelebilir. Veya ciddi sıkıntılar da yaşanabilir. Ruh eşi ile evlenen, ancak;eşinin sorumsuzluğundan 2 ayrı işte çalışarak borç ödeyen bir hanımefendinin haritasına bakmıştım. Eşinin aldatmasına, sorumsuzluğuna rağmen onu sevdiğini ve onu bırakmak istemediğini söylemişti. ❗️Sömürüldüğümüz ilişkiler,ruhun öz değer duygusunu düşürür. Juno’ya ve ruh eşi-ruh ikizi kavramına sınav olarak yaklaşmak ve aldatma,yalan, bencillik, istismar içeren ilişkileri -ruh eşi bile olsa- bırakmak gerekir. ❌MS2150’de yazdığı gibi “hiçbir şeyi vazgeçilmez bir tutku haline getirmemek gerekir”

Ruh eşleri konusunda kitaplar:(kayıtlı hikayemden kitapları görebilirsiniz).
📚Michael Newton-İkinci Yaşamın Sırrı (hipnoterapi-ruh eşlerinin hikayeleri)
📚MS 2150
📚Ramtha-Eş Ruhlar.

Filmler : 🎥 I origins, Cafe de flore,Bulut Atlası
Yazılarımın devamı için takipte kalın > @vegaastroloji .
Bir sonraki yazım da konunun devamıdır.
Astrolog İlkay Çıkla,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder