24 Şubat 2020 Pazartesi

Satürn Durağan!

Merhaba sevgili dostlar,

Bugün Satürn durmaya başladı ve Perşembe yani 19 Eylül öğlen 12 civarına kadar da durma konumunda. Durağan gezegen gökyüzünün en baskın enerjisini gösterir. Eğer varsa, doğum haritalarında da en baskın gezegendir. ❌Durağan konumu nedeniyle Satürn haftaya damgasını vuruyor; Merkür-Venüs’e olumsuz açıdaki Satürn hafta boyunca :
.
⭕️ #koç #yengeç #terazi #oğlak burçlarında yerleşimleri olanlara (güneş-ay –yükselen vs)

ilişkilerinde ve maddi konularda zorlanmalar, iletişimsizlikler, yanlış anlaşılmalar, küslükler , alınmalar, kaba davranışlarla karşılaşma durumları verebilir. Bugünlerde başlayan flörtlerin bazı engellere ve sınavlara takılması muhtemel, çalışan kazanacak.
🌀Konu Satürn olunca; olabildiğince sakin kalmaya çalışarak fırtınanın geçmesini beklemek en doğrusu, Satürn-Venüs-Merkür-Düğümler sorunlu göstergeleri Ekim başı itibariyle düzelmeye başlayacak. Yalnız o zamanlar, Güneş-Satürn karesi olacağı için aslında yeterince düzelmenin 17 Ekim sornasına kalacağını söyleyebiliriz. .
✅Önümüzdeki 2 hafta: Satürn temasından dolayı ilişkilerimizde hatayı kendinde arama haftası olacak. Satürn iyi bir eleştirmendir. Eğer yapmanız gerekenleri eksiksiz yaptıysanız sorun çıkartmaz, ancak hatalı davranışları, sorumluluktan uzak –bencilce ve kolaya kaçan yaklaşımları sevmez.
✅Bu öz eleştiriler yapılırsa; önümüzdeki aylarda Satürn-Pluto kavuşumunda yeni davranış kalıplarının rahatlıkla benimsenmesi, Neptün ile desteği de hedeflerin ve hayallerin gerçekleştirilmesini getirecektir🎈.
Karmanın ve ektiğini biçmenin gezegeni Satürn; doğru davranışları her zaman ödüllendirir.

Sevgiyle kalın🤗

Astrolog İlkay Çıkla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder