24 Şubat 2020 Pazartesi

Materyal Başarı Göstergesi Mars-Pluto desteği Hafta boyunca hakim

Merhaba sevgili dostlar :)


Mars , Pluto ile güçlü bir destek açısı yapıyor. Etkileri bu hafta yoğun olmakla birlikte ayın 26’sına kadar da görümeye devam edecektir. Haritanızda 16-24 dereceler arasında.
#başak #boğa #oğlak ve #yengeç #akrep #balık yerleşimleri olanlara (güneş-ay-yükselen vs) destek veren bu açı, kararlılık,istikrar, gücünü odaklamak, tuttuğunu kopartmak ve başarılı olmak anlamına geliyor.
.
🍀Özellikle iş bitirmek, çalışkan olmak, verimli olmak, hızlı çalışmak, yeni plan-program yapmak, yeni stratejiler ve verimli kararlar almak için güzel bir süreçteyiz. Mataryel değerlerle ve parayla ilgili olumlu bir göstergedir. Fırsatları ve çalışarak edinilen maddiyatı gösterir.

Son günlerde.
⭕️ #balık #başak #yay #ikizler burçlarında yerleşimleri olanları sıkıntılı etkileyen Mars’ın bu desteği ile Mars’ın öfkeye, kazalara, yaralanmalara olan eğilimi azalıyor . Pluto’nun koruyucu –destekleyici etkileri ortaya çıkabilecek ciddi sıkıntıları engelliyor ve durumların daha hafif atlatılmasını sağlıyor. Değişken grupların biriken negatif enerjiyi Mars vasıtasıyla işe ve kariyer konularına yönlendirmeleri hem yüksek performans ile iş bitirmelerini, hem de enerjilerini sinir ve öfke ile boşa harcamamalarını sağlayacaktır.
✅Pluto-Mars desteği doğum haritalarında bulunduğunda da Mars’ın gücünü ve performansını arttıran bir göstergedir. Örneğin Mars, zayıf olduğu yengeç burcundaysa ve Pluto desteği varsa; istekleri ve amaçları doğrultusunda daha kararlı ve çalışkan-üretken olur.
💫Enerjimizi nasıl kullandığımızı gösteren Mars gezegeni, Satürn ile birlikte kök çakrayı ifade eden ve kişinin maddi gelirlerini belirleyen önemli bir göstergedir. Hikayemde enerjinin doğru kullanımının ruhsal tekamül ile bağını ifade eden sayfayı paylaşacağım. Enerjimizi ne kadar verimli kullanırsak yani.
❌öfke-dedikodu,aşırı fedakarlık, çapkınlık,istenmeyen akıllar verme, takıntı,geçmişe saplanmak-beddua gibi Mars’ımızın enerjisini boşuna tüketmezsek,bu enerjiyi kendi hedeflerimiz için kullanabiliriz.Bu hedefler maddiyat, güç, ruhsallık veya herhangibir şey olabilir, Mars başarıyı ifade eder✅.
Yazılarımın devamı için takipte kalın > @vegaastroloji .
İlkay Çıkla .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder