27 Ekim 2019 Pazar

Merkür-Venüs Terazide 14 Eylül 2019

Merhaba sevgili dostlar :)
Dresden-Almanya, 2019

Bugün Merkür ve Venüs Terazi burcunun ilk derecesinde kavuşumda. Artık Başak burcunun kılı kırk yaran enerjisinden çok terazinin sosyallikle ve flörtlerle dolu enerjilerini deneyimleneceğiz.
⭕️Satürn retrosu iyice yavaşladı ve 18-19 Eylül’de durma konumunun ardından yavaş yavaş ileri hareketine geçecek. Teraziye geçen Merkür-Venüs ise gelecek hafta boyunca Satürn engelini deneyimlenecek.
.
🎈#koç #yengeç #terazi #oğlak burçlarının özellikle 3-17 dereceleri arasında yerleşimleri olanlara (güneş-ay –yükselen vs),Satürn’nün Venüs-Merkür ile problemli açısından dolayı ilişkilerinde ve maddi konularda zorlanmalar, iletişimsizlikler, yanlış anlaşılmalar, küslükler , alınmalar, kaba davranışlar ile karşılaşabilirler.
🌀Olabildiğince sakin kalmaya çalışarak fırtınanın geçmesini beklemek en doğrusu, Satürn-Venüs-Merkür-Düğümler sorunlu göstergeleri Ekim başı itibariyle düzelmeye başlayacak.
.
✅Önümüzdeki hafta daha çok hatayı kendinde arama haftası diyebiliriz. Satürn iyi bir eleştirmendir, hataları ve düzeltme yolunu net bir şekilde ifade eder. Öz eleştiri yapmak ve yeni davranış kalıpları belirlemek için harika günler.
✅Bu öz eleştiriler yapılırsa; önümüzdeki aylarda Satürn-Pluto kavuşumunda yeni davranış kalıplarının rahatlıkla benimsenmesi, Neptün ile desteği de hedeflerin ve hayallerin gerçekleştirilmesini getirecektir🎈.
Satürn karmanın ve ektiğini biçmenin gezegeni olarak: doğru davranışları her zaman ödüllendirir.


Sevgiyle kalın🤗


Astrolog İlkay Çıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder