27 Ekim 2019 Pazar

Pluto -Güneş Desteği ve Krizlerin Desteği 7 Eylül 2019

Merhaba sevgili dostlar:)

Gökyüzünün ağır abisi Pluto, sistemimizin en büyüğü olan Güneş’imize astrolojide trine dediğimiz destek açısı vermeye başladı.Trine açı şansı ve kolaylığı ifade eder. Pluto ise: olaylar-krizler ile değişim-dönüşüm demektir. Pluto güçlüdür, stratejiktir,kararlıdır. Pluto kelime anlamı olarak zenginlik demektir.Derslerini doğru kavrayan birisine Pluto dünya nimeti verir, güç ve başarı sunar.Bu destek açısı kriz içeren olaylar karşısında rahat dönüşmek, kendini bulmak ve güçlü desteklerin gelmesini ifade ediyor.Bu destek bir patronun, öğretmenin, arkadaşın veya maddi-manevi yönden üstün olan birilerinin desteği olabilir. Tam açı 13 Eylül Cuma ve etkileri 23 Eylül’e kadar görülebilir.
⚠️30 Ağustos’ta #başak burcunda bir yeniay yaşadık ve bu yeniay, 2016-2017 yıllarındaki zorlu dönemleri ve bilinçaltından gelen konuları yüzeye çıkardı. O dönemlerde Satürn’ün derecelerde,şu anda Jüpiter var ve bize çıkış yollarını ve çözümleri getiriyor.Neptün’ün karşıt açısı kafamızı karşıtırsa da.
✅24 Ağustos-24 Eylül arasında yaşadığımız içsel sıkıntılar, takıntılar ve problemlerin 2016-2017 yıllarına bakarak bulabiliriz. Pluton’un destek açısıyla da gerekli dersleri alıp, dönüşümü tamamlamak bizim elimizde. Sonrasında Pluton’un dünya nimetleri bizi bekliyor olacak.Özellikle .
.
☯️ #yay #ikizler #balık #başak etkisi olanlar için geçmişe dönerek yüzleşme ve Pluto derslerini alarak ilerleme zamanı.
✡️Pluto ölüm,yeniden doğuş, güçlü olaylar ile kişiliğin yeniden şekillenmesi ve güçlenmesi anlamındadır.Güneş’in Pluto desteği ise dönemsel olarak yaşanan olayların kişiliğe olan büyük katkısını ifade eder. Bu açı haritalarında 15-25 derecelerde toprak ve su grubunda.
.
⚛️ #boğa #başak #oğlak ve #yengeç #akrep #balık etkisi olanlara güç,enerji ve desteklediği gezegenin doğasında gelişim getirecektir.Özellikle 18-23 dereceler zaten birkaç yıldır Pluton’un dönüştürücü ve yeniden şekillendirici etkilerini hissetmeye başlamışlardır..
Konu Pluto olunca, hikayemde bilinç seviyelerini yeniden paylaştım , işte Pluto bu katmanlardan çıkışımızdır.

Yazının devamı yorumda>>.
Yazılarımın devamı için takipte kalın 🤗> @vegaastroloji Astrolog İlkay Çıkla, Oğuzhan Ceyhan Ekolü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder