27 Ekim 2019 Pazar

Güneş-Satürn Desteği Başladı! 4 Eylül 2019

Merhaba sevgili dostlar:) 

Gökyüzünde müthiş bir destek açısı var; sistemimizin en büyüğü Güneş, Satürn tarafından trine açıyla destekleniyor. Bu açı; ilerleme, şans, çabaların karşılık bulması ve fırsatlar anlamına geliyor. Tam desteği 6 Eylül Cuma ve etkileri bu hafta ve gelecek haftanın tamamında görülecektir🧚‍♀️ Haritasında toprak ve su grubunda yani.
.
🍀#boğa #başak #oğlak #yengeç #akrep #balık burçlarının 9-19° arasında yerleşimleri (Güneş-ay- yükselen vs) olanlar için emeklerinin karşılığı geliyor! Satürn, istikrar, gelişim,disiplin sonucu gelen başarı, kariyerde yükselme,uzun vadeli getirileri ve tekamül edeceğimiz imtihan bölgelerini gösterir.
🌀Satürn, 7 yıllık döngülerle çalışır, önceki yıllarda biriken karmaları 7 yılda bir açığa çıkartır. Örneğin mesleğinize başladığınızda çok çalışmışsınızdır ve yoğun bir tempo ile geçen 7yılın ardından Satürn desteğinde sizi müdür konumuna getirebilir.
.
🍭İşte bu günlerdeki Güneş-Satürn desteği geçmişteki Satürn ödüllerinizi alacağımız zamanlardır. Gelecek ödüller doğum haritanızla ve Satürn konumunuza bağlıdır. ❓Haritada problemli bir Satürn(zayıf olduğu burç-ev-açı)varsa; etik yaşam ve çok çalışma-sorumluluk alma ile Satürn’nünüzü güçlendirebilirsiniz.Satürn’ün ödülleri uzun vadede gelir ancak kalıcıdır. Haritamızdaki yeri:çok çalışmamız gereken bölgedir, sınavlar bu bölgeden gelir. Örneğin iş-kariyeri gösteren 6-10. evlerde bol angarya, iş bulamama gibi sorunlara neden olabilir, iş aramaktan vazgeçmediğinizde ve sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde Satürn size iş konusundaki ödülünü mutlaka getirecektir.
🌀Satürn’ün çevresindeki halkası, binlerce yıl önce çarpışmalar sonucu dağılan eski gezegenlerin parçalarıdır. Yani; eski gezegenler şu anda Satürn’nün halkasını oluşturmaktadır. Astrolojik olarak Satürn; eski hayatları yani reenkarnasyon ve karmayı ifade eder. Satürn, ruhun birçok hayatta tekrarladığı hataları gösterir. Satürn, çok çalışmamız karşılığında bizlere yeniden istekdiklerimizi-Satürn’ün olduğu alan en çok istediğimiz şeyleri gösterir-verecektir. Ancak öncesinde bedelini ödemememiz ve olgunluğa ulaşmamız gerekir,Satürn sabırla bekler.

Sevgiyle kalın🤗
Astrolog İlkay Çıkla.
. 📸 @pochekh

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder