27 Ekim 2019 Pazar

Ay Akrep, Gökyüzünde Su ve Toprak Üçgeni Desteği! 3 Eylül 2019

Bled Gölü-Slovenya
Merhaba sevgili dostlar:)

3 Eylül Salı gecesi 02:30 civarında ay akrep burcuna geçerek gökyüzünde ruhsal temaları ön plana çıkartan büyük su üçgenini oluşturacak. 2 gün,yani Perşembe 06:08’e kadar kalacak.
🧚‍♀️Bildiğimiz gibi ayın akrep geçişi akrep sembolikleri olan bilinçaltındakileri yüzeye taşır. Bu yüzden de NLP, theta healing , regresyon gibi ruhsal çalışmalar için harika zamanlardır. Ruhsal enerjimiz artacağı için meditasyonlardan ve dualardan-olumlamalardan daha iyi verim alırız.
🎈Rüyalara da dikkat, haberci rüyalar görebiliriz. Okuduğumuz kitaplardan, sohbetlerden dikkatimizi çeken eş zamanlılıklar olabilir, evrensel sistemin bize mesajlarına açık olalım.
.
🍀Son yazılarımda yazdığım üzere Eylül ayı toprak ve su yani,
📍#boğa #başak #oğlak ve #yengeç #akrep ve #balık etkisi olanlar için güzel şanslar ve destekler içeriyor. Bu destekleri sadece ruhsal konularda değil, aşk, iş, aradığı fırsatları yakalama, görüşmeler yapma gibi hayatın hemen her alanında görebiliriz.
✅Salı-Çarşamba günleri gökyüzünde iki büyük üçgen bulunuyor. Astrolojide üçgen açılar hızlı ve kolay gidişatı, kendiliğinden ilerleyen süreçleri ifade eder. Bu 2 günde, hem büyük toprak üçgeni, hem de büyük su üçgeni olacak.
♻️Bunlara ek olarak da Güneş’in Satürn , Uranüs-Pluto’dan destek alması su ve toprak etkililer için yılın en güçlü zamanlarını ifade ediyor. Satür-Pluto -Güneş desteğini hafta içerisinde detaylı yazacağım.
.
🌀30 Ağustos başak yeniayı yazımın hemen öncesinde, Barselona’daki duygularımdan, Oğuzhan Hoca’m görüşmemden ve regresyonumdan bahsetmiştim. Sonrasında kime regresyon yaptırdığımla ilgili sorular geldi. Maalesef bu hanımefendi artık bu çalışmaları yapmıyor. Onun haritasında büyük su üçgeni vardı ve yükselen burcu akrepti. Merkürü ikizler ve ileri,8.evde. Bu göstergeler regresyon ve hipnoz gibi çalışmalardaki başarıyı ifade eder. Seçeceğiniz kişileri haritasına ve önceki referanslarına göre seçebilirsiniz. Ayrıca bu çalışmaların yüzyüze yapılmasınn da daha iyi sonuç vereceği kanısındayım. Uzunluk olarak:2 saat ortalama iyidir,hatta Michael Newton kitabında 3-5 saat süren hipnoterapilerinden bahsediyor.
Sevgiyle kalın 🤗

Astrolog İlkay Çıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder