27 Ekim 2019 Pazar

30 Ağustos 2019 Başak Yeniayı



Cannes, Fransa, 2019
Merhaba sevgili dostlar:)
🎈30 Ağustos Zafer Bayramı’mızda #başak burcunda harika bir yeni ay gerçekleşecek. Saat 13:37’de olacak ve yeniayın öncesinde ve sonrasında 2 saatlik süreyi meditasyon-dualar, olumlamalar ve niyetleriniz için kullanabilirsiniz.
♏️Merkür-Venüs-Güneş-Ay-Mars hepsi başak burcunda ve çok güçlü destekler alıyorlar. Başak sembolikleri olan ince düşünme, sağlamlık, çalışkanlık, elini taşın altına koyma ve sorumluluk alma, hatayı kendinde arama ve düzeltme, zorlu işlerde başarı, tuttuğunu kopartma, iş bitirme, iş bulma-işe başlama, yatırım yapma ve para konularında bolluk-bereketi ifade ediyor. Aile ve ev kurmak için de çok güçlü destekler var. İş başına!.
💯Bu yeniay en çok toprak burçları olan #boğa #başak #oğlak ve su burçları olan #yengeç #akrep ve #balık burçlarının 1-15 dereceleri arasında astrolojik yerleşimleri (Öz burç-yükselen, ay, Venüs, Mars, Merkür vs) olanlara yarayacak.
.
💊Yalnız Jüpiter’in yeniaya açısı takıntı, aşırı eleştiri ve : Alerji, solunum yolları rahatsızlıkları, mide problemleri gibi sorunlar yaratabilir. 🧸Haritadaki başak etkisi; gluten alerjisini gösteren işaretlerden biridir, unlu mamulleri tüketmez bir hafta detox yaparsanız vucudunuzdaki farkı ve iyileşmeyi hayretle izlersiniz 🧐Herşeyin başı sağlık, başak burcu da bunu hatırlatmak için burda. oruç ve detox için harika bir yeniay.
✅Bu hafta ve gelecek hafta 1 haftalık işi birkaç günde bitirecek enerjimiz ve dikkatimiz olacak.Bu enerjiyi iyi kullanalım,yoksa takıntıya dönebilir. Başak burcu en güçlü sağlığa ve zihinsel enerjiye sahip burçlardan biridir ve iyi yönlendirildiğinde en güçlü performansları ifade eder. 💚.
.
🧡Bunların yanında toprak ve su grubu etkisi olanlar için inanılmaz keyifli bir Eylül ayı geliyor! Spor, tatil, sosyallik, iş bitirme, kitap okuma ve eğitim alma gibi planladığınız aktiviteler için kullanabilirsiniz. Bir süredir çözümlenmesini beklediğini durumlar hızlıca çözüme ulaşabilir, beklediğiniz haberler gelebilir ve davalar sonuçlanabilir. Gökyüzü sizden yana!


Sevgiyle kalın🙏

Astrolog İlkay Çıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder