25 Şubat 2020 Salı

Jüpiter ve Güney Ay Düğümü Kavuşumu 2020

Merhaba sevgili dostlar,
🪐5 Ocak Pazar ve 6 Ocak  2020Pazartesi günlerinde astrolojik olarak önemli bir görünüm var: Jüpiter, Güney Düğümü ile tam kavuşumda olacak.
🪐Oğlak burcunda olacak bu kavuşumun etkilerini 25 Aralık sonrasında yavaştan hissetmeye başladık. Kavuşum etkileri 20 Ocak'tan sonra zayıflayarak giderek kaybolacak.
.
🪐Güney Ay Düğümü astrolojik olarak 3 konuyu gösterir.
1. Tüm geçmiş yıllarımızı gösterir. Çocukluk, gençlik yıllarımız buna dahildir. Bu dönemde önceden tanıdığımız, örneğin eski arkadaşlarımızla tekrardan görüşebiliriz. Eski sevgililerden haberler alınabilir. Eskiden yaşadığımız yerlere gidip bazı anıları hatırlayabiliriz. Yediğimiz kazıklar ve ihanetler bu dönemde durduk yerde hatırlanabilir ve moralimiz bozulabilir.

2. Ailemiz ve aile soyumuz. Bu dönemlerde aile konuları , miras gibi konular gündeme gelebilir.

3. Reenkarnasyon teorisi çerçevesinde: geçmiş yaşamlarımız. Bu dönemde önceki yaşamlarımızdan tanıdığımız kişilerle karşılaşabilir, geçmiş yaşamda yaşadığımız yerlere gidebiliriz.
.
🪀Güney Düğüme kavuşum yapan gezegen Jüpiter olduğu için, gelen kişilerin,yerlerin ve karşılaşılan olayların daha pozitif durumlar yaratacağını söyleyebiliriz. Güney Düğümden geçen gezegenler karşılaşmaların türünü haber verir> örneğin Mars geçerken önceki rakiplerle pek hoş olmayan karşılaşmaları gösterir.
.
🍯Bu günlerdeki gibi Jüpiter kavuşumları daha keyifli, iyi niyetli , kaliteli ve destekleyici karşılaşmaları işaret etmektedir. Jüpiter'e olan Neptün ve Uranüs detekleri de kavuşumun olumlu etkilerini katlıyor!.
.
🍩Özellikle haritaların
#yengeç #oğlak burçlarının 2-12 dereceleri arasında yerleşimi olanlar (öz burç, yükselen, Ay , Neptün , Uranüs vs) için son derece karmik zamanlar diyebilirim.
.
🧨Karşılaştığınız kişilere, gittiğiniz yerlere dikkat edin! İlk kez karşılaştığınız, ama sanki tanıyor gibi hissettiğiniz kişileri muhtemelen tanıyorsunuzdur. İlk kez gittiğiniz ama 'sanki burayı biliyorum' dediğiniz yerleri muhtemelen başka hayatlarda orada yaşadığınız için biliyorsunuz.

Sevgiyle kalın💕
Astrolog İlkay Çıkla.
.
Foto @annamcnaughty .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder