25 Şubat 2020 Salı

2020 yılında burcunuzu neler beklliyor?

Merhaba Sevgili Dostlar,
.
🎄2020 yılına gökyüzünde tam tepede olan Sirius ile girdik. Umarım tam geceyarısında gerçekleşen Sirius desteğinden faydalandınız🍀.
.
🔥2020 yılı diğer yıllardan bazı göstergelerde farklı: daha fazla tutulma yaşayacağız, daha fazla retro deneyimleyeceğiz ve çok fazla Oğlak etkisinde kalacağız. Peki bunlar ne demek?. 💫Normalinde 1 yıl içerisinde 4 tutulma yaşarız-ancak daha fazla tutulma varsa, o yıl zorlu geçecektir. 2020'deki gibi 6 tutulma olan yıllara ortaçağ astrologları Max Triberius -lanetli yıl- derlerdi. Toplumsal olayları ve devletlerarası problemleri gösteren bol atraksiyonlu bir yıl demek.
Dünya genelinde ve özellike Ortadoğu'da ciddi sorunlar öngörülüyor.
.
🔥Mayıs -Haziran aylarında Venüs, Eylül-Ekim-Kasım aylarında ise Mars retrosu nedeniyle bazı ilişkilerde tamam-devam şeklinde kararlar alınacak ve bazıları içinse keskin sınavlar gelecektir: aldatmak -etik-ahlak ve enerjimizi doğru kullanmak konuları sınavların olacağı alanlar.
✅Oğlak gezegenlerinin fazlalığı ; bireysel bakıldığında: bizi zorlayan sınavların artışı demektir. Bu yıl , haritası en şanslı göstergelere sahip kişiler bile biraz fazlaca çalışabilirler!.
💫Çünkü Satürn-Mars-Pluto problemli ve karmik kötücül gezegenler olarak görülürler ve bu yıl oğlak burcunda kavuşum yapacaklar!.
.
🎄Olduğu yeri büyütmek ile görevli Jüpiter de bu bölgeye kavuşum yapacak ve karması temiz kişileri problemlerden -olabildiğince -koruyacaktır.
.
🎄Korunmak için ilk olarak farkındalığımızı arttırıcı kitaplar okuyabiliriz (daha önce birçok yazımda tavsiye ettiğim kitapları yazmıştım).
🎄Ayrıca gelirimizin %10'unu ihtiyacı olanlarla mutlaka paylaşalım. Hatta bu yıl gökyüzü sert; bu oranı %20 yapabiliriz. ✅Oğlak : sorumluluk, disiplin, dürüstlük ve karmanın burcudur. Farkındalığa ve karmik yatırımlara göre fakirlik-kıtlık-hastalık da verebiliyor. Veya tam tersi: karmik ödüllerde: büyük güce sahip olmak, otorite olmak, sınavları aşmak, zafer kazanmak, güçlü sağlık ve zenginlik de verebiliyor.
Özellikle zorlanacak burçlar haritalarında derecesi fark etmeksizin:.
.
🔥#koç #yengeç #terazi #oğlak etkisi olanlar (öz burç-yükselen vs) olacak.Her harita farklı olduğu için, herkese bu göstergelerin etki etmesi de farklı olacaktır.✅Örneğin Oğlak burcunda güçlü ve destek açı alan gezegenleriniz varsa ve geçmişte işlerinizi dürüstlükle, hakıyla yaptıysanız ; zaferler ve sorumlulukla gelen güç anlamına gelir. Ancak karmik olumsuzlukları gösteren örneğin Koç burcunda zayıf konumda ve kötü açılı gezegenleriniz varsa ve huylarınızı da değiştirmediyseniz; bu yıl sizi çok çok zorlayacak demektir.
.
✅Koç ve Yükselen koç: iş-kariyer-evlilik-boşanma- terfiler ve sorumlulukların artışı. Dikkatli kararların alınması gereken bir yıl. Özellikle 28 Haziran'dan yıl sonuna kadar öfke ile değil, akıl mantık ile karar alamalısınız.

✅Boğa ve Yükselen boğa: yurtdışı, sınavları kazanmak, üniversite ve yükseköğretim konularında kazanımlar. Yeni eğitimler almak, yurtdışından gelen süpriz fırsatlar, ikinci evlilikler ve hastalıkların iyileşmesi-şifa bulmak. İmajınızı mutlaka yenileyin derim.

✅İkizler ve yükselen ikizler: sağlık konularına özen gösterin, ayrıca bu yıl sınavlarınız aldatmak üzerine: hata yaparsanız: 2021-2022 yıllarında aniden karşınıza çıkacaktır. ✅Yengeç ve yükselen Yengeç: eş-ortaklıklarda ve kariyer konularında kırılmalar- kopuşlar veya yeni başlangıçlar ve teklifler olabilir. Hastalık ve Mide ve bağırsak sorunları görülebilir, un ve şekerden uzak durmalısınız. 2008 sonrasında sizi çok zorlayan gökyüzü 2021'lerden sonra size çalışmaya başlayacak, biraz daha sabredin. ✅Aslan ve yükselen Aslan: bu yılın en önemli konusu kariyer ve iş yükselişi. 2020 uzun mesailer ve ev-iş dengesini kurmaya çalışarak geçecektir. Hayat akıyordur, çocuklar büyüyordur ve sizin yapacak çok işiniz vardır. Sağlık konusunda kontrollernize önem verin.

✅Başak ve Yükselen başak: hayatınızın en mükemmel yılı olmasa bile diğer burçlara göre en şanslı göstergelere sahipsiniz :) Özdeğer eksikliğinin yarattığı işkolikliğinizi bırakırsanız, bu yıl aşk, geziler, eğlence ve mutluluk kapınızda!! ✅Terazi ve Yükselen Terazi:ev konularında angaryalar, sorumluluklar 2020'de de olacaktır. Kariyer ve evlilik konularında bitişler ve yeni başlangıçlar yaşanabilir. Ev değişimi, taşınma ve dekorasyon , eşin kaynakları ve gelirlerin artışı görülebilir.


✅Akrep ve Yükselen akrep: Arkadaş çevreniz kalabalıklaşıyor ve değişiyor! İlkokul arkadaşınıza bile bağlı kalmayı seçen birisi olarak değişim yaşarken zorlanabilirsiniz, herşey yolunda ve tadını çıkartın. Arkadaşlıklardan gelen aşklar sizi şaşırtacaktır!
.
✅Yay ve Yükselen yay: iş -para-iş para-iş ... temalı bir yıl olacak 😝 fiziksel ve ruhsal sağlığınıza önem gösterin. Spor ve sağlığı destekleyici -multivitaminler /probiyotikler vs- konulara önem verin. Para göstergeleri iyi olan ender burçlardansınız, hastalıklardan ve sorunardan korunmak için mutlaka paylaşın!
.
✅Oğlak ve Yükselen Oğlak: .bu yıl siyah ve beyazın belli olacağı yıl. Etik-ahlaklı yaşayan, sorumluluk alan ve adaletli yaşayan oğlaklar hayatlarının zirvesine çıkacaklar. Ev-aile-iş konularında ciddi sorumluluklardan dolayı dengeyi kurmak zor olacaktır. Tatili 2021'de yaparsınız.
.
✅Kova ve Yükselen Kova: Bu yıl kendinizi, duygularınızı-hislerinizi daha çok dinleyin. Çözümlemeler için biliçnaltı çalışmaları: thetahealing- NLP gibi teknikler deneyebilirsiniz. Mayıs-Haziran aylarında aşk-tatil-yatırım-çocuk konularına dikkatli yaklaşın. Maddiyat konularında artış, evde değişim ve evlilikler gündeme gelebilir. .


✅Balık ve Yükselen balık: gökyüzünde en çok destek alan burçlardansınız sevgili balıklar. Arkadaş çevresinin genişlermesi, yeni eğitimler, üniversite ve ufkun açılması, kendi işinin patronu olma, yurtdışı konuları bu yıl gündeminize girebilir. Sürpriz aşk da yaz aylarında geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder