25 Şubat 2020 Salı

26 Aralık Güneş Tutulması Sonrasında Yeniyıl Meditasyonu 2019 2020

Merhaba Sevgili dostlar,
2020 yılına , Jüpiter etkili bir tutulma ile gireceğiz. 26 Aralık Perşembe güçlü bir Güneş tutulması yaşadık.
🌞Güneş tutulmaları yeniaylarda olur ve yeni başlangıçlar ve değişimler demektir. Bu tutulmanın etkisi ile yeniyıla giriyoruz.
.
🍯Yeniyıl öncesinde nelere başlamak ve neleri bırakmak istediğimize karar vermeliyiz.
Okuduğum Ruhsal Büyüme (yazarı Sanaya Roman) kitabından bununla ilgili harika bir meditasyon öğrendim. Hikayeme bakarsanız kitabın sayfalarını ve meditasyon bölümünü paylaştım.
.
👑Bu meditasyonda kendimizi bir ışık topacı -yıldızı gibi hayal ediyoruz. Ve döndüğümüzü hayal ederek başlıyoruz. Bizimle birlikte hayatımızda var olan herşey de dönüşümüze katılıyor ve bizimle aynı hızda dönüyor.
Bunu imgeledikten sonra 2020 yılında olmak istediğimiz enerji seviyesinde kendimizi hayal ediyoruz. Bu şimdiki enerji seviyemizden daha yukarıda olabilir, daha büyük olabilir. Bu ışık topacının daha parlak ve berrak bembeyaz bir ışığa dönüştüğünü imgeliyoruz.
🧚‍♀️Bu dönüşüm gerçekleşirken daha mutlu, daha enerjik ve daha frekansı yüksek bir ışık haline geldiğimizi fark ediyoruz. Bunu görebiliriz, duyabiliriz veya hissedebiliriz. Hepsi olur. Bu yeni ışığımıza geçişimizle bilikte bazı bağlarımızın koptuğunu ve hayatımızın bazı bölümlerinin değiştiğini de görüyoruz. Bu kopuşlar bizim yeni enerjimize uymayan kişilerin-işlerin-eşyaların vs. artık hayatımızdan gidişi ve yerlerine yeni ve enerjisi bize uygun kişilerin-işlerin-eşyaların gelmesi ile ilgilidir.
.
💫2020 halinizi daha sağlıklı, daha güzel, daha mutlu hayal edebilirsiniz.Veya gerçekleştirmek istediğiniz durumları da hayal edebilirsiniz. Yeniyıl öncesinde bu güçlü enerjiler istekler için olumlu enerjiler sunuyor.
.
🍯Bu meditasyonu yeniyıla kadar hergün yapabiliriz veya birkaçkez yapabiliriz. Bu yeniyıl arifesinde alacağımız kararları ve atacağımız adımları güçlendirecektir. Ayrıca meditasyın sırasında içimize döndüğümüz için kararlarımızı daha kalpten alabiliriz.
Sevgiyle kalın.💕
Astrolog İlkay Çıkla.______ .
.
Foto @gutocollector

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder