25 Şubat 2020 Salı

Gökyüzünde Mucize Jüpiter-Güneş Kavuşumu 2019

Merhaba sevgili dostlar,
Gökyüzünde mucizeleri getirebilecek kadar güçlü ve şanslı olan bir Jüpiter-Güneş kavuşumu var! 27 Aralık günü tam kavuşumdalar.. bu hafta ve gelecek hafta boyunca etkilerini göreceğiz.
.
💕Bu kavuşum ile 26 Aralık tutulmasının birlikte olması mucizelerin boyutunu arttırabilir. Jüpiter’in Oğlak geçişi nedeniyle Yay burcundaki gibi gezi , bolluk, eğlence yaratmayacağı bir gerçek 😝.
.
🍀Oğlak burcundaki şansları sorumluluk ve disiplin içeren şanslar ve fırsatlar olacaktır. ✅Beklenmedik ortaklık teklifleri, tesafdüfi karşılaşmalar, evlilik isteyenler için uygun adayların çıkması, hamilelik haberleri, kadro-iş fırsatlarının açılması, eğitimler ve sınavlarda başarı gibi anlamlara gelen bu destek haritasında 0-10 dereceler arasında.
.
#oğlak #boğa #başak #yengeç #akrep #balık burçlarında yerleşimleri (öz burcu-yükselen-ay burcu-Venüs vs.) olanlara beklediği güzel haberleri getiriyor! .
💫Gelecek olan harika fırsatların ölçütü #doğumharitası ve daha önceki Jüpiter yatırımlarınızla doğru orantılıdır.
✅Nasıl sorumluluk alınca Satürn güçlü çalışıyorsa, Jüpiter’in kalbine giden yol yardımlardan ve evrensel bilgiden -doğru algıdan geçer.
.
🍀Jüpiter güçlendiği zamanda, gökyüzünde bugünlerdeki gibi destek verdiğinde bonusları daha büyük olur🙏 .
.
👑Gelecek fırsatlar da haritanızda bulunduğu eve göre şekillenecektir. Örneğin 10. Evinizde oğlaktaki gezegenlerinizi destekleyen Jüpiter iş-okul ve kariyer fırsatlarını ve (sadece kadınlarda) evlilik tekliflerini gösterir. 2.evdeki Oğlak gezegenlerini destekleyen Jüpiter siz mal-mülk aldırır, para kazandırır, iş fırsatları verir. Burcunuza etkilerini 2 yazı önceki ‘tutulmanın burcunuza etkileri’ başlığından okuyabilirsiniz.
.
🎀Jüpiter desteklenmesi için mutlaka gelirimizi %10’unu ihtiyacı olanlarla paylaşalım. .
Ayrıca Jüpiter’inizi destekleyebilecek kitaplar.
✅MS2150-Thea Alexander.
✅Ruhların Yolculuğu-Ruhların Kaderi-İkinci Yaşamın Sırrı- Michael Newton.
✅Ruhsal Büyüme -Sanaya Roman
✅Ramtha ve Kryon serileri.
✅Uyanış-Aasma Estefan.
✅ İlahi Kainat ve Nizam- Bedri Ruhselman

Yazılarımın devamı için takipte kalın 🤗> @vegaastroloji .
Astrolog İlkay Çıkla💕

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder