25 Şubat 2020 Salı

26 Aralık 2019 Tutulması Burçları Nasıl Etkiliyor?

Merhaba sevgili dostlar,

26 Aralık'ta son derece güçlü ve bazıları için hayatlarının fırsatı anlamına gelecek bir tutulma yaşayacağız🍀 .
Bir tutulma hangi gezegenin üzerinde olursa, o konuları ortaya çıkartır ve 26 Aralık 2019 Tutulmasının. 🍀 Jüpiter -Merkür üzerinde oluşu da şans-bolluk-fırsatlar-iletişim-ortaklıklar-evlilikler-sözleşmeler ve ticaret konularını vurguluyor.
✅Bir önceki yazımı okuyarak tutulmanın gücü ve özellikleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Burcunuza etkilerini de bu yazımdan okuyabilirsiniz:
✅Koç ve Yükselen Koç burcu:
iş ve maddi fırsatlar kappıda. İş yerinde beklenmedik güzel sürprizler, gelirlerin artışı, işlerin büyümesi ve doğru yatırım fırsatları sizleri bekliyor. Bekar koç kadınları içinse evliliğe gidebilecek ilişkiler başlayabilir. Karmik ödüller toplumsal statünüzü olumlu şekilde yükseltecektir. Gözle görülür değişimlerinizi çevrenizdekiler hayretler seyredecektir.
✅Boğa ve Yükselen Boğa:
Son 7 yıldır yaptığınız iyiliklerin ödülü, ufkun açılması, kişisel gelişim , rahat dönüşüm, ruhsal ilerleme, yurtdışı, üniversite, felsefe, bilgi ve bilgelik,uluslararası ilişkiler-tivaret, alım-satım, aydınlanma ve mutluluk alanlarında size Joker'ler dağıtacak! Bu dönüşüm yağmur sonrası güneşin çıkması gibi hayatınızı dönüştürecektir.


✅İkizler ve Yükselen İkizler:
tutulmanın teması: tutku ve dönüşüm olacaktır. Bu tutulma libidoyu, tutkuyu, şehveti yükseltebilir... Bankalarda olumlu haberler, para için ektra kaynakaların gelmesi , eş-partnerlerden gelen destekler ve zenginlikler bu tutulmanın hediyeleri! Açıkçası dikkatli olmakta fayda var çünkü aşk-seks konularında güdüselliği de arttıran bir tutulma.. .
✅Yengeç ve Yükselen Yengeç: İlişkilerinde-kariyerlerinde ve ev hayatlarında sorunlar yaşayan yengeçler için son çıkış kapısı.. Eğeer bu bölgelerdeki sorunları toparlamak istiyorsanız Aralık-Ocak aylarını iyi değerlendirin derim. Barışma, kariyerde güzel başlangıçlar,ilişkiler-evlilik-kariyer konusunda destekler, bu tutulma ile gelecektir! Eğer istemiyorsanız da, yıkın sevgili yengeçler! Tuttuğunuzu zor olsa da bırakın..evren size hak ettiğiniz güzel ilişkileri -kariyeri-ev hayatını 2021 yılında önünüze getirecektir. .
✅Aslan ve Yükselen Aslan: çalışma ve kariyer evlerindeki destek ile bazı aslanlar bu tutulma ile müdür, yönetici, firma sahibi ve VIP olacaklar. Hastalık ve günlük rutin işler evinizdeki tutulma bazı sağlık sorunları çıkartabilir, ancak endeşeye gerek yok çünkü tutulmanın destekleri sayesinde bu zorlu açıları bile en hafif şekilde dönüştürebilirsiniz ve kısa sürede iyileşmez denilen hastalıklarınızın iyileştiğini görebilirsiniz.

✅Başak ve Yükselen Başak: bu tutulmanın en şanslı burcusunuz! Evlilik isteyen başaklar, çocuk isteyen başaklar, aşk isteyen başaklar, yurtdışı-üniversite ve eğitim isteyen başaklar ve iş isteyen başaklar, Jüpiter size geçmişteki iyiliklerinize göre inanılmaz güzel fırsatlar ve destekler verecek! Haritanızda güçlü bir Jüpiter varsa, hayatınız boyunca kullanabileceğiniz Joker’ler geliyor! Eğer Jüpiteriniz güçlü değilse, gelirinizin %10’unu bağış yapın ki destekleri daha güçlü alın!. ✅Terazi ve yükselen Terazi: evde kişi artışı-anne olmak ve harika karakterli bir çocuk doğurmak veya ev arkadaşı, aile büyüklerinin taşınması olabilir. Arzu ettiğiniz gibi bir eve taşınmak, eşin maddi fırsatlarının artması- miras ve sertvet anlamına da gelebilir. Tutulmanın etkilerini ilk başta olumlu hissetmeseniz bile değişimlerin ardından bu kadar şanslı olduğunuz içn şükredeceksiniz. ✅Akrep ve Yükselen Akrep: tutulmanın en olumlu etkilediği burçlardansınız! aşkta, işte, öğrenme, bilgi, bilgelik, felsefe, uluslararası ilişkiler, yabancılar , aydınlanma, ticaret, sözleşmeler, ortaklıklarlarda fırsatlar sunacaktır. Aşk ve evlilik isteyen Akrepler için sürpriz tesadüfler söz konusu:)

✅Yay ve Yükselen Yay Burcu: tutulmanın hediyeleri fiziğinizin ve maddi değerlerinizin beklenmedik şekilde iyileşmesi olacak sevgili yaylar! 3 bucuk yıl boyunca tutulmanın etkilerinin devam edeceğini göz önünde bulundurun ve hayatınızın yatırım fırsatlarını değerlendirin derim! Bazı sağlık sorunları-şeker ile ilgili sorunlara, alerjiler, mide ve bağırsak sorunlarına da dikkat edin...
. ✅Oğlak ve Yükselen Oğlak: 2018'den beridir ilk kez kendinizi şanslı hissedeceksiniz sevgili oğlaklar! Bu tutulmanın getireceği şanslar 12 yılda bir gelen şanslar olacak! Bazı zorluklarla ilerleme olabilir ancak siz zorluklara alışıksınız zaten :) Evlilik, aşk, hamilelik, imajın olumlu değişimi, yükselme, kariyerde ilerleme ve şef-müdür terfileri sizi bekliyor!
✅Kova ve Yükselen Kova: arınma, iyileşme ve ruhsal mutluluk zamanı sevgili kovalar. Bu tutulma ev hayatında size birçok şans getirecek: ailede maneviyat-mutluluk-iyileşme ve bazı ilaçları bırakma ve ailenin genişlemesi anlamına geldiğini söyleyelim. Yurtdışı, ticaret, yeni kurslar-öğrenmeler, bilgi-bilgelik kazanma da tutulmanın güzel haberleri arasında:)
✅Balık ve yükselen Balık: tutulmanın en çok yarayacağı burçlardansınız sevgili balıklar! Sosyal çevrenin kalabalıklaşması, yeni aşklar, çocuk ve hamilelik haberleri, bol gezi ve keşif ve yeni güzel arkadaşlıklar sizi bekliyor. Kendi işinin patronu olan balıklarda işlerinin büyümesi görülecektir. Yurtdışı konularında güzel gelişmeler, yurtdışına yerleşme, burs- okul -öğretim fırsatları karşınıza çıkabilir!
.
Foto @abdullah_evindar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder