25 Şubat 2020 Salı

26 Aralık Tutulmasının Etkileri Başlıyor!

Merhaba sevgili dostlar,

🍀26 Aralık tutulması yaklaşıyor. Sabah 08 civarında olacak tutulmanın öncesinde ve sonrasında 4 saatlik dilimi meditasyonlar ve enerji çalışmaları için kullanabilirsiniz.
.
🍀Astrolojik olarak tutulmaların gücünü belirleyen yakınlık ve süre ölçütleri vardır ve bu tutulmanın astrolojik ölçütlere göre çok güçlü olduğunu söyleyelim. Bu tutulma, 3 buçuk yıl boyunca etkilerini göstermeye devam edecektir.
.
💫🍀Tutulma Jüpiter ve Merkür üzerinde: şans ve öğrenim fırsatları bizi bekliyor! Genişleme, ticaret, büyüme, öğrenim, iletişim, algı, ifade, pazarlık, müzakereler, evlilikler, ortaklıklar, ruhsal gelişim, kurs-ders alamak ve farkındalık-zeka-bilgi konularını vurguluyor.
.
🍀Haritasında 0-8 dereceler arasında .
#oğlak #boğa #başak #yengeç #akrep #balık yerleşimleri (öz burç-yükselen, Ay, Venüs vs) olanların hayatlarında yeni ve şanslı başlangıçlar vaad ediyor! Beklediğiniz büyüme fırsatları ummadık şekilde ve kişilerle karşınıza çıkacaktır!
Tutulmanın ikinci öne çıkan konusu ise Şiron görünümü. Şiron'un haritadaki yeri , bizi en çok yaralayan ve üzen konulardır. Tutulmaya kare olması haritalarında .
🔥 #koç #yengeç #terazi #oğlak etkisi olanlara bazı konularda -sağlık-ilişkiler-aile-iş ve kariyer gibi- bazı problemler çıkartabilir. Yine de Tutulmanın güçlü destekleri, bazı sorunlar olsa da Tanrısal desteğin ve akıllıca çıkış yollarının bize geleceğini gösteriyor.
.
💫Tutulmanın Oğlak burcunda Jüpiter üzerinde oluşu şansın kimlere daha çok yarayacağını gösteriyor: .
✅çalışkan, üretken, vaktini boş geçirmeyen, güdüsel ve histerik davranmayan, makul, ılımlı ve ölçülü karakterler tutulmanın nimetlerini daha net göreceklerdir.
✅İşten ve zorluklardan kaçmayalım, laftan çok üretken ve sonuç odaklı düşünelim. Sorumluluklarımızı yerine getirelim. Körü körüne inanmayıp araştırmaya ve kendimizi-algımızı geliştirmeye devam edelim. Ve tutulma bize vaad ettiği gücü ve fırsatları getirsin...🙏 .
Tutulmanın burçlara etkilerini gelecek hafta paylaşacağım.
Sevgiyle kalın🤗.
Astrolog İlkay Çıkla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder