25 Şubat 2020 Salı

Astroloji Haritasında Neler Mümkün!

Merhaba sevgili dostlar,
12 Aralık Perşembe sert bir dolunay yaşadık. Haritasında yay, ikizler, balık, başak etkisi olan kişileri sorunlu etkiledi.
💫 sorunlar aslında çözümleri ve ilerleme yolları ile birlikte gelir, bu bakış açısı hem astrolojide, hem de ezoterik öğretilerde hep bu şekilde söylenir.

Bu dolunay astroloji haritamdaki acı-farkındalık ve tekamülü simgeleyen Şiron'umun üerinde oldu ve dolunayın ertesi günü #theaccessbars eğitimi aldım. Eğitimin mantığını çok çok beğendim👍🏻 Zaten uzun süredir yazılarımda ifade ettiğim kendini şekillendirmek, olayların farkına varmak, istediği dünyayı oluşturmak için elinden geleni yaparak evrensel sistemin ona yol açmasını beklemek temaları üzerine bir eğitimdi💚

💫Hikayemde eğitim kitapçığının bazı sayfalarını paylaşacağım, merak edenler fikir sahibi olabilir.
🧚‍♀️Bu olumsuz dolunayın ardından birçok danışandan sıkıntılı haberler aldım. İlişkilerde kırılmalar, sorunlar, iş problemleri.

💞#accessbars da bize verilen temalara-yani kadere mecbur olmadığımız ve bunları değiştirebileceğimiz örnekleriyle anlatıldı. Tabi kendimizi değiştireceğimiz enerjiyi şikayet etmeye harcarsak sonuç alamayız. Çünkü insanın enerjisi ve aklı sadece bir konuya odaklanabilir, sorun veya çözüm! Bu kadar basit🧚‍♀️.
🍀 astrolojide tüm yerleşimlerinin olumlu ve olumsuz kullanımları vardır.
Örneğin: maddi sıkıntılar yaşadığımız bir dönem vardır ve bunun bizi belirli konularda eğitmesi bunun bir hediyesi olablir> tabi eğer zorlu yolu seçersek- ki akrep- oğlak -koç -Mars- Satürn- Pluto bu yolu seçer. Ayrıca bu zor deneyimin; egomuzu kırması,almayı-kabul etmeyi öğrenmek,bizi daha yardımsever bir hale getirmeyi amaçlayan evrensel bir tiyatro olduğu da bir gerçek.
🍀Yine de bunu değiştirmek, kolaylaştırmak ve kendi realitemizi yeniden şekillendirme seçeneğimiz de vardır. Ruh dünyaya geldikten sonra da kader planını değiştirebilir. NLP, Accessbars, Astroloji .. hemen hemen tüm sistemler aynı bilgilendirmeyi yapar: dersini öğreninceye kadar ordasın, sonra yeni bir realite gelir.. Ramtha, Kryon serileri, Ruhsal Büyüme -MS 2150.. tüm yollar aynı yere bağlanır: farkında ol ve değiştir💫.
sevgiyle kalın 💕.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder