25 Şubat 2020 Salı

Jüpiter- Uranüs Mucize Desteği Başladı 2019- 2020

Merhaba sevgili dostlar,
.
🍀Jüpiter Oğlak burcuna geçti ve Boğa burcundaki Uranüs ile astrolojide üçgen açı dediğimiz güçlü bir destek görünümüne geliyor. En son Jüpiter taaa aslan burcundayken böyle bir destek görünümü yapmıştı (2014-2015’te) yani çok sık olan bir destek değil🤗 .
.
Aslına bakarsanız bu görünümün etkileri başladı bile, haritalarında

0-5 dereceler arasında .
#boğa #oğlak #başak ve #yengeç #akrep #balık burçlarında yerleşimleri (öz burç,yükselen, ay burcu vs.) olanlara beklenmedik teklifler, ani fırsatlar, yeni iş kapıları, yeni başlangıçlar ve sürpriz haberler getirebilir.
.
🧚‍♀️Oğlak-Boğa burçlarında olacağı için ; bu açının daha çok materyal değerleri gösterdiğini söyleyebiliriz. Jüpiter’in fırsat, bolluk, gezi, eğitim, aydınlanma, güçlenme, ilerleme, ruhsallıkla ilgili olduğunu düşünürsek, saydığım konularda bizlere destekler vereceğini söyleyebiliriz. Transit Jüpiter, evlilik evi olan 7. evde ise ani evlilik teklifleri, ev evinde ise hayalindeki eve kavuşma gibi durumlar görülebilir.
.
Aslına bakarsanız fırsatlar havadan gelmez hiçbir zaman🧚‍♀️Jüpiter, daha önceden yaptığınız iyilikleri karşınıza çıkartıyor diyelim.
.
✅Bu görünüm 2 Aralık’ta Jüpiter’in Oğlak burcuna geçişi ile başladı ve Aralık boyunca da devam edecek. Jüpiter’in verdiği destekler ile bazı danışanlardan güzel haberler geliyor. Bir tanesinin eşi yeni işe başlamış ve uzun süredir işleri tıkalıydı. Başka biri uzun süredir görmek istediği yere doğru tatiler çıktı, başka biri uzun süredir istediği eğitime başlayacak. Benim de 6.evimden 10.evime destek veren bu açı ile Aralık ayında almak istediğim 2 tane eğitime başlıyorum🙏 6.evimdeki bu toplantı beni çok çalıştıracak gibi😅 .
.
💫saydığım burçların derecelerinde yerleşimleriniz yoksa; Jüpiter Ocak-Şubat aylarında ilerleyerek Neptün konağına geçecek> yolu açmaya devam edecek, biraz sabırlı olmamız gerekiyor.
.
Yazılarımın devamı için takipte kalın > @vegaastroloji 💕
Astrolog İlkay Çıkla

Foto @thegingerwanderlust

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder