25 Şubat 2020 Salı

Jüpiter Oğlak burçları nasıl etkileyecek? 2 Aralık 2019-19 Aralık 2020

Merhaba sevgili dostlar,
Jüpiter 2 Aralık akşamı oğlak burcuna geçiyor. 19 Aralık 2020’ye kadar yani ortalama 1 yıl etki edecek💫.
📍Jüpiter’in Satürn’nün burcunda pek rahat etmediği doğru; ancak bu sefer durum biraz daha farklı. Çünkü Uranüs’ten ve Neptün’den destek alacak. Pluton ve Satürn ile kavuşacak ve kişisel haritalarında.
.
#oğlak #balık #boğa #yengeç #başak #akrep etkisi olanlar için harika fırsatlar getirecektir! .
✅Jüpiter, Oğlak çalışan ve üreten kişinin önünü açar. MS 2150 kitabında yazdığı gibi her başarısızlık kendinden sonraki başarının bir basamağıdır. Yani yeterince denediyseniz ve kendinizi geliştirdiyseniz Jüpiter size aradığınız fırsatları getirecektir. Jüpiter’in Oğlak geçişi kişisel haritalarda güçlüklerle mücadele ve çaba ile çıkış yolunu bulmanın göstergesidir.
👩‍💻👨‍💻Jüpiter Oğlak geçişinde dikkat edilmesi gereken bir konu: iş-ev /aile dengesinin kurulmasıdır. Jüpiter olduğu burcun özelliklerini katlar: hırs, başarı ve güçlerini arttıran destekleri eğer dengelenemezse: çocuklarla araya mesafe koyabilir, eşler aranızı açabilir ve aile ilişkileri güç savaşlarına dönebilir. Kişisel hedef koymak güzeldir, ancak tüm ailenin buna uymasını beklemek ve karşıdaki kişiyi planlarına uymaya zorlamak kontrol güdüsünün sonu pek iyi değildir. Ailede eş-çocuklar daha sakin-uyumlu kişilerse kontrol altına alınabilir, ancak bu kontrol takıntısının yansıyan enerjileri, iş yaşamından veya kişisel yaşamda, yine kendisi kadar kontrol takıntılı başka kişilerle karşılaşmayı getirir.
🔥Şubat -Mart aylarında Mars oğlak burcunda , işkolikliğimizi, takıntılarımızı, sertliğimizi ve stratejilerimizi arttıracak. Yılın iş performansı ve verimliliği için en yüksek döneminde bu kadar oğlak enerjisini doğru kullanırsak zenginlik ve iş konularında yol alabiliriz.
🧚‍♀️Jüpiter’in oğlak geçişi , mantık çerçevesinde-çok sevmeden yaptığımız ancak başarı veren süreçleri gösterir. Geleneksel tutumları, klasik yolları , eski adetleri büyütür. Kolaya kaçmadan, etik-ahlaklı yaşayarak, sorumluluk alan kişilerin oğlak burcu geçişi ile yükselmelerine tanık olacağız.


✅Koç ve yükselen koç burçları:
10. Evinizden Jüpiter geçerken iş yerinde hem zorlanmalar, hem de fırsatlar kapıda! Pluto ve Satürn’nün konumu işte ve evde çok çalışmayı ve dönem dönem güçlü krizleri ve çözümsüz gibi görünen durumları getirecektir. Jüpiter’in bu bölgeye geçişi ise ummadık yerlerden gelen destekleri gösterir. Kadın koç burçları için evlilik gündeme gelebilir. Yurtdışı konularında hayalini kurduğunuz durumlar, çalışılarak elde edilebilir.


✅Boğa ve yükselen boğa: öğrenmek, fikirsel aydınlanma, üniversite ve yükseköğretim konularında emeklerin karşılığını almak, sınavları geçmek, yurtdışı konularında gelen güzel haberler Jüpiter oğlak döneminde sizinle! Kendi işini kurmak isteyen boğalar, Uranüs-Neptün ve oğlak gezegenleri tarafından güçlü destekler bulacaklar. Bol eğitim, bol bilgi ve bol arkadaşlık-dosluk 2020’nin büyük bölümünde etkin olacak! Eğer Jüpiter’in eğitim ve öğretim fırsatlarını şimdi yakalarsanız, 2021-2022 Satürn sert açılarından güçlenerek çıkarsınız.


✅İkizler ve Yükselen İkizler: bu yılın teması tutku ve dönüşüm olacaktır. Venüs Mayıs ve Haziran aylarında burcunuzda retro yapacak, Jüpiter ile oğlak gezegenlerinin 8. Ev vurgusu bu yıl libidoyu, tutkuyu, şehveti yükselteiblir... bazı yanlış ilişkiler kurulabilir. Açıkçası dikkatli olmakta fayda var çünkü bu şekilde güdüsel davranışar; kuzey ay düğümü- Neptün karesinde skandallara dönüşebilir. Ayrıca ameliyatlar, borçlar, eşin maddi durumu, miras ve krizleri gösteren evdeki Jüpiter geçişi sizi gerçekleri aramaya, sıradışı ruhsani deneyimlere ve ruhsallığa da yönlendirebilir. Hayatınıza çeki düzen verme ve işe yaramayan herşeyden kurtulma-arınma yılınız olabilir.


✅Yengeç ve Yükselen Yengeç: ortaklıklar, evlilikler ve açık düşmanlıklar yılın teması. 9 ve 11. Evlerin destekleri ile yurtdışı , eğitim-öğretim ve aydınlanma konusunda destekler var. Kendi işini kurmak isteyen yengeçler haritalarına göre güçlü destekler bulabilir. Aynı durum evlilikler için de geçerli, boğa, başak, akrep, balık burçlarında destekleri olanlar> hayallerindeki evliliklere bazı sorunlar sonrası kavuşabilir. Hamilelik haberleri gelebilir.


✅Aslan ve Yükselen Aslan: çalışma ve kariyer evlerindeki destek ile bazı aslanlar Jüpiter oğlak sürecinde müdür, yönetici, firma sahibi ve VIP olacaklar. Bu yıl aslanlık zamanınız! 2018 ve 2019’da çok çalıştınız, ve stresten hastalık ve günlük rutin işler evinizdeki Jüpiter bazı sağlık sorunları çıkartabilir. Spor ve sağlık kontrolü yapmanın tam zamanı! Ev hayvanlarının bakımlarına önem verin, hatta eğer ev hayvanınız yoksa Jüpiter oğlak geçişi ile kendinize size çok iyi gelecek bir ev hayvanı alabilirsiniz.


✅Başak ve Yükselen Başak: Jüpiter oğlak geçişinin en şanslı burcusunuz! Bu yıl önünüze gelen fırsatlar az görülür.. Evlilik isteyen başaklar, çocuk isteyen başaklar, aşk isteyen başaklar, yurtdışı-üniversite ve eğitim isteyen başaklar ve iş isteyen başaklar, Jüpiter size geçmişteki iyiliklerinize göre inanılmaz güzel fırsatlar ve destekler verecek! Haritanızda güçlü bir Jüpiter varsa, hayatınız boyunca kullanabileceğiniz Joker’ler geliyor! Eğer Jüpiteriniz güçlü değilse, gelirinizin %10’unu bağış yapın, haftalık 2-3 saat ücretsiz çalışın ki Jüpiter desteğinden olabilidiğince çok yaralanın!.


✅Terazi ve yükselen Terazi : iş-ev aksında yoğunluk, evde kişi artışı-bu yeni bir çocuk sahibi olmak veya ev arkadaşı, aile büyüklerinin taşınması olabilir. Yeni güzel ve büyük, arzu ettiğiniz gibi bir eve taşınmak anlamına da gelebilir. 8. Evinizdeki Uranüs, borç-banka konularında destek veriyor, ancak ekonomik göstergelerin durumundan dolayı temkinli olmakta fayda var. 2021 yılı hem Jüpiter kovaya geçince, size bu yıllarda çalışmalarınızın karşılığını getirecektir. Biraz sabırlı olun🤗.


✅Akrep ve Yükselen akrep: özellikle Haziran ayına kadar Jüpiter sizi çok destekleyecek, aşkta, işte, öğrenme ve derslerde fırsatlar sunacaktır. Aşk ve çocuk isteyen akrepler için Jüpiter tatlış tesadüfler ahzırlayacak ve Akrebin derin duygular hissetmesi için Neptün ile birlikte çalışacak. Mayıs-Haziran’da 8. Ev Venüs retrosu yaşayacaksınız; libidoyu, tutkuyu, şehveti yükselteiblir... bazı yanlış ilişkiler kurulabilir. Açıkçası dikkatli olmakta fayda var çünkü bu şekilde güdüsel davranışar; kuzey ay düğümü- Neptün karesinde skandallara dönüşebilir!


✅Yay ve Yükselen Yay : 2018 sonrasında kısmetlerinizi açan Uranüs, 2020’de Jüpiter ile iş birliği yapıp maddiyatınızı ve gayrimenkullerinizi destekliyor. Yoğun iş temposu, yeni fırsatlarla birlikte bazı krizler, sağlık konusunda hassasiyetler, alerjiler, mide ve bağırsak sorunları görülebilir. Patronsanız, iş yeriniz için çalışacak harika çalışanlar-hizmetliler-elemanlar bulabilirsiniz. Haziran sonrası Kuzey düğüm ikizlere geçince ev ve iş yerinde bazı değişimler getirir.


✅Oğlak ve yükselen Oğlak: 2018-2019 yıllarında Satürn’nün yorucu etkilerinden yavaş yavaş kurtuluyorsunuz. Jüpiter oğlak sürecinde uzun süredir uğramayan şans ve fırsatlar , kolaylıklar sizi bekliyor. Uzuun yıllardır bu kadar güçlü prozac etkili bir Jüpiter desteği yoktu. Neptün ve Uranüs ile birleşince, hayalindeki aşka, işe, evliliğe kavuşmak, sürpriz hamilelikler ve iş değiştirmeler görülebilir. Yeni şeyler öğrenme, kendini geliştirme ve keyif yılınız geliyor!.


✅Kova ve Yükselen Kova: 12.evden geçen Jüpiter, yurtdışı konularında destekler getirir. Burs, ihracat gibi yurtdışı yollarını açar. maddiyatınızın ve evinizin de olumlu etkilediği için güzel bir 2020 beklenebilir 💕geçmiş yaşamlardan-veya aile karmalarından gelen baskın genleri-özellikleri ortaya çıkartacaktır. Bunlar zenginlik, sanatsal yetenekler gibi pozitif veya çapkınlık,egoizm,yalan gibi negatif de olabilir. Para ve aile evinizin desteklenmesi ile birlikte hayatınız yeniden şekillenecek ve bu genetik özellikleri kullanacaksınız.Etik-ahlak değerlere bağlı kalarak yaşamayı tercih ederseniz, 2023 Pluto kova geçişi ile haritanın potansiyeline göre güç- servet ile ödüllendirilirsiniz.


✅Balık ve Yükselen Balık: Jüpiter oğlak geçişinin en olumlu etkileri sizinle🤗 sosyal çevrenin kalabalıklaşması, yeni aşklar, çocuk ve hamilelik haberleri, bol gezi ve keşif sizi bekliyor. Kendi işinin patronu olan balıklarda işlerinin büyümesi görülecektir. Çalışanlarda: terfiler, müdür-patron olma, sorumluluğun artması ve yeni yapılanmada güçlenme görülecektir. Yurtdışı konularında güzel gelişmeler, yurtdışına yerleşme, burs ve okul fırsatları karşınıza çıkabilir. yeni hobilere başlama ve sosyal klüplerin hayatınıza güzellik getirmesi olası🤗

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder