25 Şubat 2020 Salı

Gökyüzünde Merkür-Düğümler Desteği 2020


Merhaba Sevgili dostlar,

 Bugün-Pazartesi-Merkür Balık burcuna geçiyor ve #uranüs - düğümler arasındaki güçlü bir destek görünümünü aktive ediyor!
13 Şubat’a kadar etkin!.
.
✅13 Şubat'a kadar tüm ticari işleri, elektronik alımları, önemli kararları , imzaları -yatırımları halletmek gerekiyor. Merkür, 13-16 Şubat arasında yavaşlayacak, 16-17 Şubat duracak ve 18 Şubat’ta retroya girecek.
❌13 Şubat- 13 Mart arasında Merkür'ün retro etkilerini yani: iletişimsizlikler, yanlış anlamalar, ticari uyuşmazlıklar, dolandırıcılık, elektronik sorunlar, elektronik aletlerde bozulmalar, yol ve yolculukla ilgili problemleri görebiliriz.
.
✅İki yazı önce paylaştığım kartal resimli Uranüs-Düğümler desteği yazımı okursanız Merkür -aklı doğru kullanmanın ödülü olarak zeka ve algı düzeyinin artması ve karmik ödülleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Merkür'ün bu hafta alacağı destekler çok güçlü> 13 Şubat'a kadar olan günlerde özellikle.
💫#boğa #yengeç #başak #akrep #oğlak #balık burçları için
beklenilen fırsatların gelmesi,sorunsuz ve hızlı ilerleme , beklenilen imzaların atılması, kararların alınması, elektronik ve teknik alımlarda şans, güzel arkadaşlıkların kurulması, yeni kurslar, eğitimler, kaliteli bilgi akışı, kaliteli vakit geçirmek, öğrenimin artması, psişik güçlerin artması, ilham perisinin yanımızda olması ile ilgili harika destekler var.
💞Aşk, yeni karşılaşmalar ve romantizm günlerindeyiz!. Gözünüzü açın🥰. 🪐Bu günlerde evren bizimle eş-zamanlılıklarla konuşacaktır. Sorularımızın cevapları kitaplardan , izlediğimiz filmlerden, tesadüfen karşımıza çıkan kişilerden vs. alabiliriz.
📍Evrene doğru soruyu sormak önemli! 'Ben Ahmet-Mehmet vs. ile nasıl görüşebilirim ve sevgili olabilirim. Hangi işten zengin olurum' soruları yerine.
✅ 'Kendime uygun ve mutlu olacağım bir ilişki için nasıl seçeneklerim var? Kendime ve insanlığa en çok katkıyı hangi işte sağlarım’ gibi sorular kişisel tekamülü ve olumlu-yapıcı enerjiyi içerir. Sorular, evren tarafından zevkle cevaplanır.
Sevgiyle kalın.💕
Astrolog İlkay Çıkla
.
#astroloji #burçlar .
.
Foto @admbrs.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder