25 Şubat 2020 Salı

Dolunay ve Düğümler 2020

Merhaba Sevgili Dostlar,

Pazar gün, #aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız. Sabah 10:30 civarında olacak dolunayın öncesi-sonrasındaki 2 saatlik dilimi meditasyonlar-dualar için kullanabilirsiniz. Bu Dolunay'ın en belirgin açısı Mars desteği, 'nerede hareket, orada bereket'diyor!.
🪐Dolunaylar bitişleri ifade eder. Dolunay ardından Merkür'ün retrosunu ve Venüs-Şiron kavuşumunu yaşayacağız.
.
💔Gökyüzü, birçokları için hayatlarının tekamül sınavlarını hazırlıyor. Düğümler Şubat ayında Şiron-Venüs kavuşumuna sert görünüm kuracak: Nisan'da ise Merkür ile! bu konuyu derin açıklamak gerekiyor.
.
🔐Düğümler, yani kadersel yolumuz, bir nevi ruhun var oluşunu gösterir.
.
📚H.P. Blavatsky bu kavramı Gizli Öğreti kitabında (syf 85-86) şu şekilde açıklar: 'Sonsuzluk ve sınırsızlığı sembolize ettiği -kuyruğunu yutan bir serpent.. geniş olarak yılan sembolüyle bağdaştırılır: felsefede,dini sembolizmde ,sonsuzluk, sınırsızlık, yenilenme, gençleşme ve ayrıca bilgeliğin simgesidir'.
.
💫Ruh tekamülünü gösteren bu kavramı astrolojide Düğümler olarak görürüz. Ruhun bilgeliği, deneyimleri ve güçlü-sayıf yönlerini ve aile köklerini-ve geçmiş yaşamlarını ifade eder. Rusya Başkanı Putin neden iktidarda? Cevabı güney düğümündeki Pluto'dur! Mozart neden müzik yeteneği ile doğdu? Balık güney düğümdeki Uranüs'ü sayesinde! Düğümler en güçlü olduğumuz yerdir, deneyimlerimizdir ve doğru kullanılması gerekir.
.
🔑Deneyim olması için bir olay gerekir. Düğümler olaylardır: olaylar sonucunda bilgelik artar ve tekamül gerçekleşir.
Venüs, Cumartesi günü Koç burcuna geçerek Şiron ile kavuşuma başlayacak. Pazar günü Dolunay: yani bitişiler! Venüs-Şiron kavuşumu sevdiğimiz değerleri kaybetmek ve sevgiden yara almaktır. Düğümlerin sert kontağı ise: karmik bir tekamül planında bununla olgunlaşmayı gösterir.
.
🔥Öncü burçlarda yani: #koç #yengeç #terazi #oğlak burçlarının ilk 15 derecesinde yerleşimleri olanlar (öz burç-yükselen-ay burcu, Neptün kısacası tüm yerleşimler) Düğümler ile Şiron-Venüs kavuşumunun sert kontağını deneyimleyecekler.
.
✅Dolunay'ın desteklediği burçlar ise #ikizlerburcu ,#aslanburcu #yayburcu #kovaburcu , bu etkilerden daha çok destek görenler.


✅Biz hangi enerjiyi verirsek , bize geri dönecektir. Dünya bir deneyim alanı ve istediğimiz şeyi yapmakta özgürüz. Bu bir meslek olabilir, bu bilgi almak olabilir, bu aile kurmak olabilir.
.
🔥Bunun yanında bu çalmak, aldatmak, dolandırıcılık, yalan gibi durumları deneyimlemek de olabilir.
.
📚Ramtha'nın tüm kitaplarında söylediği gibi .
👉🏻’Tanrı insan gibi sınırlı akla sahip değildir, bizim gibi düşünmez, bizi yargılamaz ve bize istediğimiz deneyim alanını sunar'. Tabi verdiğimiz eneryiyi alacağımız için, her yaptığımız şeyin bir bedeli olacaktır..
.
💫Esasında doğum haritamız bu olguyu, deneyim alanlarımızı bize gösterir. 
✅Yaptığımız şeylerin sonucunu bu karmik açılarda deneyimleriz... Aldatıyorsak, bu açı karmik olarak aldatılmayı ifade edecektir. Çalışıyorsak bu açı kaybedeceğimiz kıymetli eşyaları gösterecektir. Merkür'ün tam bu görünüm sonrasında retro konumu: bize zamanı geriye alarak eskiyi getirir. Bizi yaptıklarımızla ve geçmişle yüzleştirir..
.
✅Bu durumu ve düğümlerimizin gidişatını beğenmediysek, değiştirmek de elimizdedir. Nasıl değiştiririz derseniz: yaptıklarımızı değiştirerek! Burada yazamayacağım kadar uzun ve derin bir konu olduğu için MS 2150 kitabını alıp bir okumanızı tavsiye edeceğim :) Hayatınızı algılamanız açısından faydalı olacaktır. Onu okuyanlar ise Ramtha'nın kitaplarından devam edebilirler.
Sevgiyle kalın💞. 
Astrolog İlkay Çıkla..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder