25 Şubat 2020 Salı

Astroloji Haritasında Retro Gezegenler 2020

Merhaba Sevgili dostlar,
 Bugün haritalarınızı doğru analiz etmeniz için küçük bir astroloji bilgisi paylaşacağım. ✅Retro ve durağan-S gezegenleri olanlar için hayatın amacı bu retroları düzeltmektir ve bunun için de bilinçli çaba gerekir. Haritanızdaki retroların anlamlarını özellikle karma okuyabilen bir astroloğun yardımı ile öğrenebilirsiniz.
.
🪐Retro gezegenin tetiklenmesi ile retro gezegenler kendi temalarını yaşatmaya başlar! Retronun burcu-ve ileri-geri hareketi ise maruz kalacağınız olayların sayısını gösterir.
.
🪐Örneğin Merkür gezegeni, 16-17 Şubat günlerinde durağan- ve sonrasında 18 Şubat itibariyle retro olacak. Diyelim ki 20 Şubat günü doğan bir bebeğin #astroloji haritasında Merkür retro olacaktır. Hangi burçta? Balık burcunda zararlı konumda retro.
📍Merkür'ün sert bir tetiklenme anında balık burcu çift karakterli olduğu için (çift karakterli burçlar= #yay, #ikizlerburcu - #balık- #başak ) -ve retro çift olayı gösterdiği için toplam 4 olay yaşama durumu vardır.
🔥Merkür'ün sert bir görünümünde, hem kuzeninin onu dolandırdığını öğrenip, hem de yanlış bir yatırım yapabilir , üstüne boğaz sorunundan ameliyat durumu ve miras konusunda sıkıntı yaşayabilir. Nedeni karmiktir.
✅Destek alan retrolarda ise; durum tam tersi işler: aynı anda hem iş bulup, hem de hayalindeki aşk ile tanışabilir. Bunun yanında güzel arkadaşlarla dolu bir sosyal ortama girip, harika bilgiler öğrenebilir. Nedeni karmiktir.
⚛️Yani kısacası retroların köstek aldığı dönemler ciddi sorunlara veya destek aldığı dönemler Allah'ın 'Yürü ya kulum' dediği dönemlere dönüşebilir.
📍Eğer retrolarınız çift karekterli burçlarda ise -yay- ikizler-balık -başak olaylar çift yaşanır.
📍Öncü ve sabit (yani geri kalan burçlar )sadece tek olayı ifade eder.
✅Retro zaten başlı başına çift olay demektir, ancak aldığı etkiye göre olayın birini örneğin Satürn transitinde, diğerini de Pluto transitinde yaşayabilirsiniz. Retro: haritamızda o konunun 2 kez vurgulanmasıdır.

Sevgiyle Kalın💕
Astrolog İlkay Çıkla.

#astroloji #burçlar #koç #boğa #yengeç #aslanburcu #teraziburcu #akrep Foto @nogar007.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder