25 Şubat 2020 Salı

Astroloji Der ki: Dürüst Olan Görme ve Algılama Yeteneği Kazanır! Uranüs-Düğümler Desteği 2020

Merhaba Sevgili Dostlar.
 🪐Uranüs ile Düğümler arasında bir destek görünümü başladı. 2020 yılının en önemli desteklerinden birisi! 
Uranüs, ani olayları, karşılaşmaları, yüksek zekayı, elektirik enerjisini, cinsel çekimi ve kalbimizi hızlı çarptıran karşılaşmaları-olayları sembolize eder. Düğümler ise: kadersel yönelimimiz, ruhumuzun tekamül için planıdır.
.
💫Uranüs'ün Düğümlerden desteği, Cumartesi’den itibaren Merkür'ün de desteklemesiyle oldukça güçlenecek ve gelecek hafta boyunca devam edecek.
.
🪐Gökyüzünde bilgi ve aklı sembolize eden yerleşimler: 🪐#Merkür (bireysel zeka) , 🪐Uranüs (evrensel algı) ve 🪐Şiron'dur (acı ile öğrenmek ve tekamül) . Merkür ve Uranüs'ün desteği gökyüzünde olduğunda: zekayı doğru kullanabilme becerisi, ticaret-pazarlamada güçlenmek, algının açılması ve desteklenmesi, iyi ieltşim ve arkadaşlıkla ile doğru bilgiler gelir. Aynı zamanda iletişimin ve fikirsel paylaşımların artması, küslüklerde orta yolun bulunması anlamına da geliyor. ✅Gelecek hafta boyunca bu gökyüzü görünümü sosyal ortamlarda ve ticarette bize destek verecektir. Bunun yanında kitaplar, kurslar , belgeseller, filmler ve öğrenmemizi sağlayan her türlü konuda önümüzü açacaktır.
✅ İletişim , doğru algı ve zekayı kullanmak, kadersel planımızda çok önemlidir. Doğru iletişim ve kendimizi -ve diğerlerini kandırmadan ifade etmek, bizim algılama becerimizi arttırır. Olayları ve durumları netlikle görmemizi sağlar. Sonuçta ticaretten insan ilişkilerine kadar iletişim konularında başarılı olmamızı, kandırılmamamızı-aldatılmamamızı sağlar. Dürüst olmanın ve kandırmamanın hediyesi : doğum haritasında güçlü konumdaki Merkür-Uranüs olarak görülür. Bunun ödüllerini hayatımızda: işleyen yüksek zeka ve algı kapasitesi, iletişim işlerinde başarı, ticari zeka, akademi başarı, espiri anlayışı vs. konularında alırız.
#mcks ‘nin karma ve algının ilerlemesi konusunu açıklarken kısaca özetlediği üzere:.
✅'daha zeki olmak için : daha dürüst olmanız gerekir'.
.

Sevgiyle kalın💕
Astrolog İlkay Çıkla.
.
#astroloji #burçlar #koç #boğa #ikizlerburcu #yengeçburcu #aslanburcu #başakburcu #teraziburcu #akrepburcu #yayburcu #oğlakburcu #kovaburcu #balıkburcu .
Foto @skip_closer

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder