13 Ekim 2019 Pazar

Mars-Merkür - Uranüs Açısı ve Etkileri 2019

Merhaba sevgili dostlar :)

Mars ve Merkür kavuşumunun Uranüs’e sıkıntılı konumu nedeniyle haritasında.
#aslan #kova #boğa #akrep burçlarının 0-11 dereceleri arasında yerleşimleri (güneş-ay-yükselen vs) olanların bazı aksilikler yaşamaları mümkün.
🍎 #koç #ikizler #terazi #yayburcu ise; eskiden kaçırdığı şansları yakalayabilir veya hoş sürprizlerle karşılaşabilir. Ancak ciddi kararları retro sonrasında yani en erken 3 Ağustos, hatta 4 ve daha sonrasında alıyoruz.
✅Mars-Merkür –Uranüs problemli açısına Jüpiter desteği, bireysel olarak büyük problemlerin bir şekilde önlenmesini ve ufak tefek aksiliklerle olayları ucuz atlatmanızı gösteren bir konum. Tabi yay burcundaki Jüpiter’in retro olduğunu ve şansınıza fazla güvenmemeniz gerektiğini de belirtelim, öncesinde önlemlerinizi alın ve sonrasında Jüpiter size gerekli desteği verecektir.
😅Şahsen son 2 gündür çevremde arabasını çarpan, eşyalarını kaybeden ve bulamayan, yanlış anlamalar nedeniyle yanlış yere giden, iletişim sorunu yaşayan, tartışan, sinir bozucu aksilikler yaşayan çok kişi oldu. Ay son 2 gündür akrep burcundaydı, bugün 18 civarında yay burcuna geçecek , böylece dalgın, uykulu, melankolik ve halsiz enerjimizin yerine hareketli ve neşeli bir enerji gelecektir. Cumartesi ve Pazar günleri spor , uzun yürüyüşler, açık hava aktiviteleri, tatil, sosyallik ve eğlence için uygun.. Ancak yine de Mars/Merkür-Uranüs negatif açısının etkilerini haftasonunda da göreceğiz. Tıkanma, aksilikler ve sinir bozucu durumları çıkartması muhtemel!
💎Bu durumları olabildiğince sakin karşılamaya çalışın derim çünkü kızmak ve öfkelenmek enerji alanımızda kirli enerjinin oluşmasına sebep olur. Auramızdaki bu enerji de bir süre birikince baş ağrısı, mide sorunları gibi durumları oluşturabilir. Bu yüzden bol duş almak, tuzlu suya-deniz girmek , topraklanmak gibi negatif enerjiyi dağıtan aktiviteler iyi gecelektir.

Sevgiyle kalın😊

Astrolog İlkay Çıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder