15 Eylül 2019 Pazar

Merkür Retrosu Temmuz 2019

Merhaba sevgili dostlar :)

Merkür bugün durmaya başladı, yarın da durağan ve Pazartesi gün retro hareketine başlıyor!
💥Aslan burcundaki Mars-Merkür kavuşumunun Uranüs’ten problemli açıları : 💥 #boğa #aslan #akrep #kova burçlarında gerginlik, sinir, ani öfke , sakarlık, yaralanmalar, hiperaktivite , dikkat dağınıklığı, dikkatsizlik sonucu hatalar yapabilir. Hiç istemeyeceğiniz sonuçlar, yanlış anlaşılmalar ve gerginliklerden korunmak için:
✅uzun ve ciddi -kesin karar gerektiren konuşmalar yapmama, spor ile negatif enerjiyi sağlığa dönüştürme, bol bol denize girerek tuzlu su ile enerjimizi temizleme, topraklanma yöntemlerini kullanabilirsiniz. ⛔️Merkür’ün Aslan burcunda retroya başlayıp yengeçte devam etmesi Aslan ve yengeç etkisi (Güneş-ay-asc gibi) birçok konuda sorun ve gecikme , eşya kayıpları, işlerin engellenmesi ve uzaması gibi sinir bozucu durumlar yaşayabileceğini gösteriyor. Tek yapabileceğiniz: olabildiğince sakin kalarak olaylara olabildiğince uzaktan bakmak.. 💛konu Aslan-yengeç olduğu için aşk ve aile temaları ön planda olacak.. birkaç kitap tavsiyesi yapayım 🥰Erkekler Mars’tan , Kadınlar Venüs’ten ve 5 Sevgi Dili kitaplarını eşinizle ve sevgilinizle daha iyi iletişim kurmak için okuyabilirsiniz 🎈
🍏Bir süreliğine dinlenme ve tatil moduna geçerek önemli kararlar almamak gerekiyor. Fikirlerinizi 3 Ağustos sonrasında kesinleştirip uygulamaya koyabilirsiniz.
⚠️ #yay #ikizler #balık #başak burçlarında ise yaz aşkları ve sonu olmayan planlar ortaya çıkabilir, ancak astrolojik etkilerden dolayı bu aşkların devam etmesi pek mümkün görünmüyor. Maddi olarak bu burçların dikkatli harcama yapmaları yaz sonunu selametle çıkartmaları açısından çok önemli😝 .
🍎Hepimiz için : eğlenceli zaman geçirmek, ailemizle ve arkadaşlarımızla sosyallik, sevgilimizle romantik ve duygusal zamanlar, spor gibi enerjik aktiviteler için güzel bir Temmuz ayı bizi bekliyor, uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarla buluşmak, eski fotoğraflara -günlüklere bakmak ve geçmişe yönelen zihni olumlu yönlendirmek önemli.. ❌ancak; karar almak, yaz aşkları ve yeni işlere başlamak için çok uygun değil.

Sevgiyle kalın🤗

Astrolog İlkay Çıkla .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder