13 Ekim 2019 Pazar

17 Temmuz 2019 Tutulması ve Burçlara Etkileri

Merhaba sevgili dostlar,

Salı gecesi yılın en önemli tutulmalarından biri olacak! Tutulma saatlerini ; meditasyon, olumlamalar, kurtulmak istediğiniz şeylerden arınmalar yaparak, ritüeller ile değerlendirebilirsiniz : 16 Temmuz 22:00’den başlayarak 5 saat devam ediyor bu süre..Örnek olumlamalar için hikayeme bakabilirsiniz.
🍀#boğa #başak #akrep #balık 19-29 derece arasında yerleşimleri (Güneş-Ay-Yükselen vs) olanlara şans ve fırsatlar; .
⛔️#koç #yengeç #terazi #oğlak burçlarının 19-29° arasında yerleşimleri olanların hayatlarında ciddi bitişler ve yeniden yapılanmalar söz konusu.
.
💟Birçok danışanda gönül ilişkileriyle ilgili kırılmaların yaşandığını görüyorum.Tutulmanın Venüs’ün karşısında olması: sevgi ve değer anlayışımızı sarsıyor. Kendimizi değersiz, sevgisiz ve eksik hissediyoruz. Pluto, sancılı süreçleri ve egomuzun sevgiyle kırılmasını gösteriyor. Satürn, bir kırılma veriyorsa, o bölgede hatalarımız vardır ve düzeltmek için çaba gerekir.
💎Ruhsal olarak tekamül etmek için Dünya’ya geliriz ve yaşadığımız olaylar bizi olgunlaştırmak için kader planımızdadır.

1. sınıftaki ilkokul öğrencisini düşünelim: ailesi ona okumayı öğrenmesi için kalemler, defterler alacaktır. Arkadaşları ve öğretmeni olacaktır. Okumayı/yazmayı öğrenince sınıf atlayacaktır. Eğer bunları öğrenmişse, artık 1. Sınıfa gitmesinin bir anlamı yoktur. Bu şekilde hayatmıza giren insanlar, olaylar, işler, mekanlar.. bizim bazı şeyleri öğrenmemiz için planlanan araçlardır. Hayatımızdaki insanlara, kariyere vs. tutunmak, okuma-yazma bilen bir çocuğun ısrarla 1. sınıfa gitmek istemesi gibi gereksizdir.
☄️Astrolojik döngülerde ay tutulmaları,vadesi dolan ve bırakmamız gereken durumları ifade eder. 2.sınıfa geçmeye istekli olursak, bıraktığımız şeylerin karşılığında büyük beceriler ve ödülleri alırız.
☀️Tutunmak istediğimiz şeyler, bizim için bir zaman sonra artık yük haline gelir. Onun yerine enerjimizi, hayatın mutlu olacağımız diğer alanlarına yönlendirebiliriz.

burcunuzu ve yükseleninizi birlikte okuyun🤗.
🍎#koç : ev ve kariyer hayatı ile ilgili bitişler, yeni başlangıçlar. Arkanızdan çevrilen dolapların ortaya çıkması ve sizin ortamı terk etmeniz..çok çalışmak ve yeni sorumluluklar.
🍏#boğa : eğitim, gelişim, ticaret ve harika tatiller sizi bekliyor. Arkadaş-sevgili ilişkilerden uzak duruyorsunuz ancak bu tutulmalarla arkadaşlığın aşka dönüşmesi söz konusu.
🍏#ikizler : maddi giderler artıyor, tutulmalar her ne kadar size masraf üstüne masraf çıkarsa da; gelecekteki kazançlar için yatırım dönemindesiniz. Aralık sonrasında hasat zamanı☀️.
🍎#yengeç :eş-ortaklık konularında kırılmalar, beklemediğiniz-ummadığınız haberler alma ve içer dönüş süreci..imaj değişimi , mide sorunları> unlu mamüllerden uzak durun.
🍏#aslan :iş yerinde krizler ve kariyer yükselirken aynı zamanda iş yükünüzün fazlaca artması. Sağlığınıza dikkat, kronik sorunlar sizi zorlayabilir.
🍏 #başak: iş ve aşk hayallerinin gerçek olması🎁 ancak herşeyi istediğiniz gibi beklemeyin, isteklerinizden biraz farklı, genele odaklanın!.
🍎 #terazi: aile, sevgi ve kariyer konularında can sıkıcı gelişmeler, fazla mesai ve sorumluluk gerektiren durumlar, bazı sağlık sorunlarının açığa çıkması ve içe dönüş yolculuğu.
🍏 #akrep: arkadaşlardan ve kardeşlerden gelen güçlü destekler, eğlenceli zaman geçirme, eğitim-öğrenim ve enerjinin yükselmesi, prozac olmadan aşırı mutluluk deneyimi 😇.
💚#yayburcu : para biriktirin diyen bir Satürn, gelen paraların türlü türlü yerlere gitmesi ve ay sonunu ancak denkleştirmeniz. Yine de uzun sürmez, yıl sonuna maddiyat düzeliyor🎈 yaya yardım her zaman gelir.
🍎 #oğlak: sevgi kaynaklı sorunlar, kemik-kıkırdak-diş-deri-eklemler ile ilgili sağlık durumları, ailesel sorumluluklar, yeni işlere başlama ve çok çalışma, ödüller 2021’de.
🍏 #kova :bilinçaltınızdan tuhaf duyguların ortaya çıkması ve kabuğuna çekilme, yalnız kalma ihtiyacı, ilham perisi sizinle,yeni kazançlar ve yeni projelere başlama (4 Ağustos sonrasında).
🍎 #balık :devam eden ilişkilerin adının konması, evlilik kararları, iş/kariyer hayallerin gerçek olması. Yurtdışı fırsatları ve mutluluk.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder