27 Ekim 2019 Pazar

Kova Dolunayı Etkileri (15 Ağustos 2019)

Merhaba sevgili dostlar:)

15 Ağustos’ta #kova burcunda bir dolunay yaşayacağız.15:30 civarında olacak dolunay yılın en şanslı dolunaylarından birisi.
.
🧚‍♀️Dolunaydan önce ve sonraki 3 saati bırakmak ve istediğiniz konuları düşünerek yerine istediğiniz şeyleri hayal etmeyi içeren: dua etmek, olumlamalar , meditasyon gibi çalışmalar için kullanabilirsiniz.Kova burcu yardımlaşmanın ve sosyal adaletin, öğrenmenin ve bilimin burcudur. Kova dolunayından daha fazla yararlanmak için bu ay mutlaka yardım yapın derim –%10 civarında. Kova semboliği olan öğretim konusunda yardımlar bize daha güçlü geri dönecektir. Örneğin öğrencilere yardım, okul masraflarına katkı vs.
🧡Kova burcu semboliklerini gündemde olacak; bol bilgi, bol muhabbet, bol dostluk, bol araştırma, bol dernek faaliyetleri ve bol kültür içeriyor. aşk ve flörtler için de destekleyici. Arkadaşlıkların aşka dönüşmesi, sosyal çevreden bulunan romantik ilişkiler, tatil aşkları gibi keyif verici ikili ilişkiler bugünlerde bizimle! Yalnız Venüs ve Mars karşısındaki dolunay nedeniyle ilişkilerde gereksiz alınganlıklar, tripler ve ego sorunlarına dikkat etmeli. Yine fazla harcama-bütçenin ucunu kaçırmak anlamlarına da gelebiliyor bu açı. İndirimlerin önünden geçerken kendimizi frenlemek diğer zamanlardan daha zor.
💫Kova; kitaplar, kültürel geziler veya eğitimler yoluyla bize gelecek harika bilgileri de ifade eder. Yeter ki okuyun veya önünüze çıkan eğitim fırsatlarını değerlendirin. Problemlerinizin çözümleri ve iyileşme konularında aydınlanmalar yaşayacaksınız. 🎈Aslan burcundaki şanslı büyük ateş üçgenine son günlerde Merkür de eklendi.. Ağustos, ateş burçları.
☄️#koç #aslan #yayburcu ile hava grubu #ikizlerburcu #terazi ve #kova etkisi olanlar için yılın en eğlenceli ve bereketli aylarından! Doğum haritasında ateş etkisi olan danışanlardan iş teklifleri,tatiller,romantizm, sınavları kazanmak gibi güzel haberler geliyor.
.
#boğa #yengeç #başak #akrep #oğlak #balık etkileri olanlar ise Eylül ayında çok şanslılar. 30 Ağustos Başak yeniayı, toprak burçlarında büyük toprak üçgeni,toprak ve su gurupları için muhteşem bir Eylül ayını vaad ediyor!

Sevgiyle kalın🙏

Astrolog İlkay Çıkla.
.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder