27 Ekim 2019 Pazar

Mars Başak Burcunda! Büyük Toprak Üçgeni Başladı 19 ağustos 2019

Viyana, Avusturya-2019
Merhaba sevgili dostlar:)

Pazar günü #başak burcuna geçen Mars, astrolojide büyük toprak üçgeni dediğimiz harika bir desteği başlattı.
🎈Toprak grubu: #boğa #başak #oğlak ile 🎈 su grubu: #yengeç #akrep #balık etkisi olanlara (öz burç, yükselen, ay vs) harika destekler verecek!.
.
🍀 21 Ağustos’ta Venüs’ün de başak burcuna geçmesi ile etkisi katmerlenecek ve nihayetinde aylardır sorunlar yaşayan toprak ve su burçları, çözüm yollarını bulabilecekler, şanslar elde edebilecekler.
🍀30 Ağustos Başak yeniayı ile başlayan süreç, bu etkiyi hızlandıracak. Bahsettiğim büyük toprak üçgeni tüm Eylül boyunca devam edecek, harekete geçme zamanı! Tatiller, eğlence, sosyallik, iş, yatırımlar ve mutluluk bu toprak üçgeni ile gelecek.
✅Toprak üçgeni sağlamlık, öngörü, çalışkanlık, elini taşın altına koyma ve sorumluluk alma, hatayı kendinde arama ve düzeltme, zorlu işlerde başarı, tuttuğunu kopartma, iş bitirme, uzun vadeli yatırımlar ve para konularında bolluk-bereketi ifade eder. Aile ve ev kurmak için de çok güçlü destekler var, evlilik teklifleri ,nişan, söz gibi gönül işleri için uzun vadeli temellerin atıldığı zamanlar.
💚Aşk ve romantizm konularında da bu açı karşılaşmaları ve yavaş-ama sağlam ilerleyen ilişkileri ifade eder. Bunların bazıları Neptün problemi nedeniyle uzak mesafeli veya tahmininizden daha fazla zaman gerektiren durumlar olabilir. Denemeye değer mi derseniz, kesinlikle! Satürn-Pluto ve Uranüs bu denli destek verirken, kapalı sandığınız yollar bir şekilde açılacaktır.
.
🤞Özellikle Ağustos’un son haftası ve Eylül ayının ilk haftasında Uranüs desteği bahsettiğim burçların karşılarına çıkacak ani sürprizleri ve şansları ifade ediyor. Örneğin birikmiş paranız vardır ve tam istediğiniz gibi bir yatırım fırsatı karşınıza çıkar. Ödemeler ilginç bir şekilde zamanında gelerek sizi şaşırtabilir. Tabi bu şansların gelmesi , toprak elementine ne sunduğunuz ile ilgili: eğer geçmişte çalışmışsanız 1 ektiğiniz emek, toprakta bereketlenir 10 olarak geri döner. Bu toprak üçgeni ile de keyfini sürersiniz.

Sevgiyle kalın🍀🎈🤗 .
.
Astrolog İlkay Çıkla

Oğuzhan Ceyhan Öğrencisi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder