27 Ekim 2019 Pazar

Jüpiter Retrosu Bitiyor 11 Ağustos 2019

Merhaba sevgili dostlar:)

Cumartesi ve Pazar, yani tüm hafta sonu Jüpiter durağan konumda. Pazartesi de retrodan çıkıyor🧚‍♀️Durağan konum gezegenlerin en baskın olduğu günlerdir ve enerjileri daha çok problemli yerlere kullanılmaya meyillidir. Yani yay burcundaki Jüpiter ile tutamayacağımız sözler vermek,rahatlık,aşırı tatlı /alkol tüketimi, oburluk, ani öfke ve sinir, pireyi deve yapmak, aldatma gibi yay burcunun olumsuz taraflarına daha açık olacağız, aman dikkat!.
.
🧡Durağan Jüpiter’in Venüs desteği arkadaşlık,sosyallik, tatiller, spor, aşk ve sevgi ilişkilerinde büyüleyici durumları gösterebilir,ancak durduğu günlerde aklımız çelinebilir ve olmayacak aşklara amin diyebiliriz veya bütçemizi aşan tatillere yönelebiliriz!Jüpiter’in konumu mantık ve egosuzluk çerçevesinde düşündüğümüzde bize büyük şans verecek!

Özellikle.
🎈Yay, ikizler, koç, aslan, kova etkisi olanlar için bu süreç tahminlerinde çok daha verimli ve güzel geçecek. Jüpiter’in retrodan çıkışı: tıkalı işlerin açılması ve akışın yerine gelmesini müjdeliyor!.
.
💫Bugün seansta ilginç bir Jüpiter etkisi gördüm!Baktığım hanımefendinin çalışma evini Merkür yönetiyordu.(Merkür; 11 derece #yayburcu ve kraliyet yıldızı Antares üzerinde 8. Evde, kendisi ameliyatlar ve estetik ile ilgili bir merkezde çalışıyormuş) 2016 yılında Satürn 14 derece yaydayken bir işe başlıyor ve işteki birçok problem sonucu çok sevdiği ve öğrendiği halde bırakıp başka bir şirkete geçiyor. Bugünlerde ; Jüpiter 14 derece yay burcunda, yani 2016’da işe başladığı tarihte Satürn’nün olduğu yerde duruyor.. Ne oldu? eski iş yerinden daha büyük ve güçlü bir projede çalışması için teklif geliyor. (haritasını 2 gün boyunca hikayemde paylaşacağım,bakabilirsiniz).
.
😫Astrolojide Satürn’nün bizden kopardığı konularda Jüpiter ikinci şansı verebiliyor🤩 Şahsen bunu danışanların haritalarında da çok gördüm. Mesela Satürn döneminde ayrılıp Jüpiter oraya gelince barışmak gibi.

Bu yüzden,
💫 #koç #yengeç #terazi #oğlak etkisi olup Satürn’den hırpalananlar, Jüpiter Aralık sonrası sizlerle!.
#başak #boğa #akrep #balık etkileri olanlar da Aralık sonrasında Jüpiter sizin için çalışacak🎈

Sevgiyle kalın🤗

Astrolog İlkay Çıkla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder