27 Ekim 2019 Pazar

Jüpiter-Güneş Mucize Destek Açısı 6 Ağustos 2019


Merhaba sevgili dostlar :)
🍀Güneş-Jüpiter arasındaki astrolojide trine dediğimiz müthiş destek açısı geçen hafta başladı,Salı günü en güçlü anında ve 16 Ağustos’a kadar devam edecek. Etkileri ay boyunca görülebilir.



Jüpiter; Tanrısal destek, mucizeler, fırsatlar, büyüme, eğlence, bolluk deneyimleri ile ilgilidir.
💥#koç#yay #aslan #ikizler #terazi #kova burçlarının 7-24 °arasında yerleşimi olanlara (öz burç, yükselen,ay vs) Jüpiter, dilekleri dahilinde hediyeler verecektir.
🍀Jüpiter,Güneş’e Ağustos ve Ekim’de bu desteği verecek ve saydığım burçların fırsatları yakalaması önemli.
💫Sosyalleşin, gezin, dolaşın ve harekete geçin. Spor, yoga gibi aktiviteler ile hareketlenin! Venüs desteği ile aşk, fölrtler, maddi fırsatlar, iş ve kariyer, mutluluk, farkındalığın artması için harika zamanlar. 🌎Jüpiter; evrensel sistemi algılama, yardımlaşma, ruhsal büyüme ve bereketi ifade eder ve son katıldığım eğitimler de Jüpiter konularındaydı. Son yazımda haritamda tetiklenen Jüpiter şansımı ve bu desteğin bana #pranichealing ‘in #arhaticyoga kursuna katılmamı sağladığını yazmıştım– bunun için 1 yıldır bekliyordum.
.
🧚‍♀️Jüpiter’in desteğini baba desteği olarak düşünürsek: babanızın maddi durumu ne kadar iyiyse, size o derece güçlü maddi destek sunacaktır. Eğer maddi durumu kısıtlıysa, vereceği maddi destek de kısıtlıdır. Nasıl sorumluluk alınca Satürn güçlü çalışıyorsa, Jüpiter’in kalbine giden yol bilgiden ve algıdan geçer. Jüpiter gökyüzünde destek görünümüne geldiği zaman da, bonusları daha büyük olur🙏 .
🎀Jüpiter desteklenmesi için okuyabileceğiniz kitaplar.

✅MS2150-Thea Alexander.
✅Ruhların Yolculuğu-Ruhların Kaderi-İkinci Yaşamın Sırrı- Michael Newton.
✅Ramtha, Kryon serileri.
✅Uyanış-Aasma Estefan.
✅İlahi Kainat ve Nizam- Bedri Ruhselman ✅Ayrıca katıldığım pranik şifa kursları olabilir. 3. Eğitim sonrasında tekamül ve güçlü meditasyonlar bölümü başlıyor, son yazımdan bilgi almak için ulaşabileceğiniz kişileri görebilirsiniz.

Sevgiyle kalın,
İlkay Çıkla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder