27 Ekim 2019 Pazar

Ay-Sirius Kavuşumu, Bu gece dua-meditasyon için harika! 26 Ağustos 2019


Zaanse Schans, Hollanda, 2019
Merhaba sevgili dostlar :) 
Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan geceyarısı 00:05’de ay #yengeç burcuna geçti ve 2 gün boyunca kalacak. yani: Çarşama günü ilk saatleri 03 civarına kadar.
🧿Ayın Sirius yıldızı ile kavuşutuğu ve dua-dilekler için en uygun an>> Pazartesi gecesi 23 civarında başlıyor ve 5 saat sürecek. Ay’ın Sirius kavuşumu bildiğimiz gibi aylık meditasyonlar-dilekler ve olumlamalar gibi enerji çalışmaları için ektra önemli. Birçok eski kutsal metinde ve Kuran’da kaderin yöneticisi olarak geçen Sirius ile ay birlikteyken, gökyüzünün kapıları çok açık oluyor. Meditasyon gibi rahatlatıcı ve zihni gevşetici aktiviteler sonrasında göndereceğiniz enerji daha güçlü olacağı icin : gelecek planlarınızı ve dileklerinizi rahatlatıcı aktiviteler sonrası yapın . ♥️Sevgi, en güçlü ve enerjisi en yüksek duygudur. İhtiyacı olan birine bağış yaptıktan, kedi -köpek sevdikten veya bir çocuk ile oyun oymadıktan sonra kalp çakranız aktif olacağı için enerji seviyeniz yükselecektir. Yükselince de isteklerinizi kendinize daha hızlı çekersiniz ve düşlerinizi daha hızlı yaratırsınız.
.
✅Ayın yengeç burcu olduğu Pazartesi ve Salı günlerini NLP, bilinçaltı çalışmaları , aile dizimi ve hipnoterpi için çok uygun çünkü #yengeçburcu ilk çocukluk dönemimizi ve ilk algılarımızı ifade ediyor. Bu günlerde bu meditasyon, enerji çalışmaları, dua- zikir icin çok destekleyici. Ayrıca haberci rüyalar ve eşzamanlılık içeren mesajlar (bunlar kitaplar, karşınıza çıkan bir yazı vs yoluyla olabilir) da geliyor.
.
🧞‍♂️Dün gece, bu gece ve yarın gördüğünüz rüyalara dikkat edin, haberci rüyalar geliyor👀 ben rüya tabiri bilmiyorum; bilen kişilerle paylaşabilirsiniz.
.
🍀Büyük toprak üçgeninin de Ay’a destek verdiği bu günler haritasında toprak ve su etkisi olanlar için keyifli geçecektir. Sosyallik, flörtler, eski arkadaşlarla tekrar görüşmek, aile ile bir araya gelmek gibi kendimizi güvende hissedeceğiz🧚‍♀️ Sevgiyle kalın🤗


Astrolog İlkay Çıkla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder