27 Ekim 2019 Pazar

Venüs-Mars-Güneş Başak Burcunda, Kavuşumda! 25 Ağustos 2019


Merhaba sevgili dostlar :)
Başak burcunda Mars- Venüs ve Güneş kavuşumu başladı! hafta boyunca etkilerini göreceğiz.
Herkes için:
💚Flörtler, hoş zaman geçirmek, sanatsal ve yaratıcı işlerde kolaylıkla ilerleme, az zamanda çok ve büyük işler başarmak, gelirlerin ve lüks tüketimin artışı beklenebilir.
🎈Çalışkanlık , üretkenlik ve verimlilik tavan yapar, boş oturunca canınız sıkılır.
.
🌵Haritasında problemli açıları tetiklenenlerde ise: Kabuslar görülebilir, uykular kaçabilir ve takıntılar artabilir.
😫Alerjilerin coşma dönemidir. Bu dönemde gluten (unlu mamüller) içermeyen besinler tüketmeli. Başak burcundaki kavuşumlar Başak konularını yani özellikler sağlığı-diyeti gösterir. Başak burcu mide- ince bağırsakları ifade eder ve sağlıklı beslenmeden hoşlanır. Taze meyve- sebze sever, unlu mamüller midesine iyi gelmez.
.
💚Başaktaki bu kavuşum büyük toprak üçgenini destekler konumda.
.
🎈#boğa #başak #oğlak ve #yengeç #akrep #balık burçlarında etkisi olanlara maddi-manevi güzellikler, iş fırsatları, aşk-flört durumları ve çalışkanlığa bağlı başarılar oluşturuyor.
🌵#yay #ikizler #başak #balık etkisi olanların sinirlerine dikkat etmeleri gerekir. Mars’ın pazar itibariyle Başak burcuna geçişi aksilikler, küçük kazalar, yaralanmalar ve yanlış anlaşılmaları bu bölgeye çekecektir. Büyük durumlar değil ; ancak ayağınızı kanepeye vurup morartmak , iletişim sorunlarına bağlı yanlış anlamalar gibi can sıkıcı detayları ifade eder.
🤞#koç #aslan burçlarında ise maddiyat ve harcamaları ön plana çıkartır. Maddi kazançlar , yatırımlar için şanslı bir süreç.
😫#terazi ve #kova içinse çok koşturmalı ve bitmeyen işleri ifade eden günlerdeyiZ.
Sevgiyle kalın 🍀🎈
İlkay Çıkla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder