29 Mayıs 2019 Çarşamba

Uranüs ve Dharma

Merhaba sevgili dostlar :)

🌞22 Nisan’da Güneş, Uranüs ile tam kavuşum yaptı. 19 Nisan dolunayının ana teması olan Uranüs, hafta boyunca tüm etkisini gösterecek. Uranüs haritamızda dharma, yani kadersel olarak izlememiz gereken yolu gösterir. Dharmamızı aynı zamanda kuzey ay düğümümüz de gösterir. Aslına bakarsanız, kadersel geliş amacımıza uygun hareket edersek hem düğümlerimiz, hem de Uranüs haritamızda etkin çalışır ve bizi destekler.
✅Peki Uranüs etkin çalışırsa ne olur? Geleceği öngörebilen ve anlayabilen, ruhsal olarak güçlü ve farkındalığı yüksek biri oluruz. Uranüs, farklı olmaktan korkmaz.Toplumdaki geleneksel kalıpların dışına çıkabilen yaratıcılık yönümüzü destekler. Bize espiri, beklenmedik şans ve değişimler, teknolojiyi doğru kullanma gücü verir. Dharma konusunda ay düğümleri de tıpkı Uranüs gibi bize ip uçları verir, bu konuda Ruhsal Astroloji kitabından herkesin kendi düğümlerini okumasını tavsiye ederim 👍🏻.
💫En ünlü 15 ABD başkanının astroloji haritasını inceledim ve 5 tanesinde, yani 1/3ünde Kuzey düğümü-Uranüs kavuşumu vardı. Son seçimde Trump’ın haritasında kuzey düğüm-Güneş ve Uranüs kavuşumunu görünce onun kazanacağını tahmin etmiştim. Astrosohbet.com’un kurucusu Yıldırım ile konuşmuştuk, seçimlerden önce ve hatta sonrasında şaşkınlıkla beni tebrik etmişti💫 .
🌀İşte Uranüs, seçili kaderi, haritada gideceğimiz yolu, yani dharmamızı gösterir. 3 şey Uranüs’ü güçlendirir:

1.Meditasyon ile egonun ötesindeki özümüzü keşfetmek.
2.Neden zevk alıyorsak, bizi mutlu ediyorsa ve hangi konuda başarılıysak, onunla ilgilenmek. Toplumsal kalıplara kısılı kalmamak.
3.Topluma nasıl hizmet edeceğimizi ve insanlığa nasıl fayda sağlayabileceğimizi araştırmak ve uygulamak.




✅Yazılarımın devamı için takipte kalın> @vegaastroloji
Astrolog İlkay Çıkla,
Oğuzhan Ceyhan Ekolü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder