29 Mayıs 2019 Çarşamba

Astrolojide Satürn-Pluto Kavuşumu 2019

Merhaba sevgili dostlar :)
Nisan başından itibaren Satürn ile Pluton’un Oğlak burcundaki güçlü kavuşumu başladı ve etkileri son 1 haftadır zirvede!.
#koç #yengeç #terazi ve #oğlaketkisi olanları (yükselen, ay, Mars vs) güçlü bir şekilde negatif etkilemekte.0-10°: Şiron –Venüs/Mars kavuşumundan,10-29°: Satürn Pluto kavuşumundan ciddi acı çekiyor.
🌀Karmanın lordu Satürn ile; yeraltının,zenginliğin ve acı ile dönüşümün gezegeni Pluton’un kavuşumunu tam olarak yorumlamak için derin bir astroloji yorumu gerektirir,kısaca anlatacağım.
✅Satürn en açık-en net ve iş bitirici gezegendir: çalışkandır, sorumluluk alır ,zaten bu yüzden kök çakramız ile ilişkilidir. Negatif açılarda Satürn maddi daralmayı (sorumluluk almamak) ifade ederken; Pluto maddi refahtır. Pluto, acı vererek kişinin egosunu zorlar ve dönüştürür.Karşılığında tazminat olarak maddi ve psişik güç verir.
📌Bir bayan danışanın haritasında aslan burcunda(aşk-mutluluk) Satürn-Pluto kavuşumu vardı.Eşi baskın ve huysuz biriymiş(Satürn).Eşine içten bağlıymış (pluto) ve zor olsa da hep desteklemiş(Satürn),eşi de zaman içerisinde çalışarak(Satürn) maddi olarak bir servet kazanmış(Pluto).
🏋️‍♀️Yaşadığımız krizler; aslında zorlanarak ve acı çekerek dönüşümü yaşayacağımız, zenginleşeceğimiz ve tekamül edeceğimiz olaylardır.Bu postun paylaşım fotoğraflarını inceleyerek Kryon kitaplarındaki bilgilerden feyz alabilirsiniz.
🎬Satürn-Pluto en son 1982’de Terazi burcunda olmuştu ve retrosu ile birlikte ortalama 1 yıl etkilemişti. Satürn, bu sefer Pluto’yu kendi evinde ağırlayacak.Satürn(zorluk) ve Pluto’nun ölüm ve kişiliğin yeniden şekillenmesi temalarını Nisan ve Mayıs aylarında bolca göreceğiz.
🎭Pluto negatif durumlarda öfke patlamaları, ağlama krizi, intikam, aldatma gibi temel ve evrimleşmemiş içgüdülerdir.
🏆Pozitif olarak;büyük maddi ve manevi güç,inanç,tekamül,dönüşüm ve kişiliğin evrilerek yeniden doğumudur. İstediğinizi seçebilirsiniz.
✅Kryon ve Ramtha kitapları bu konuda size yardımcı olacaktır.


Sevgiyle kalın..
Astrolog İlkay Çıkla
Oğuzhan Ceyhan Öğrencisi .
.
.
Foto: @soletare

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder