17 Nisan 2019 Çarşamba

Jüpiter Mucize Desteği Hakkında...

Merhaba sevgili dostlar:)
Güneş-Jüpiter desteği,son yazımda bahsettiğim üzere tüm hafta etkili olacak.Nisan sonuna kadar da azalarak da olsa etkileri görülmeye devam edecektir.
🎁#koç #aslan #yay ve #ikizler #terazive #kova burçlarında yerleşimleri (güneş-ay-yükselen vs) olanlara 3-4 yılda bir ellerine geçen sürpriz ve mucizevi fırsatları getirecektir. (diğer burçlara Jüpiter etki etmez arkadaşlar, bir transit gezegen ancak o bölgede yerleşim varsa güçlü çalışır,herkes her açıdan etkilenmez).
✅Ağustos ve Ekim aylarında da olacak bu destek açısından mümkün olduğunca yararlanın: önemli iş seyehatlerinizi, tatillerinizi,gişirimlerinizi bu dönemlere denk getirmeye çalışın.
🧿Jüpiter desteğinden en çok haritasında büyük ateş üçgeni: koç-aslan-yay burçlarının tamamında yerleşimleri olanlar yararlanacaktır. Bugün baktığım danışanın haritasında büyük ateş üçgeni vardı: Kuzey düğüm aslan (10. evinde) , ay burcu koçta (6.evinde) ve Uranüs yay (2. Evinde) . Bu danışan haritasındaki 2-6-10. Ev destekleri ile son 2 haftada 2 adet çok güzel maaşları olan iş teklifleri almış.

Venüs’ü yay,Jüpiter’i aslan bir danışanın ailesi, onu avrupa tatiline sponsor olmaya karar verdi, o da Ağustos’ta gideceği tatili planlamaya başladı💎

Şahsen kendi haritamda yay ve koç yerleşimlerimi destekliyor,bu şansımı daha fazla gezi için kullanmaya başladım🙃

Bu destekler saydığım burçlarda yerleşimleri olanlara 3 Aralık 2019’a kadar çeşitli şanslar, fırsatlar dağıtacaktır:çocuk sahibi olmak,evlilik,ev,araba,eğitim..
Yani dileğiniz neyse,Jüpiter onu verecektir.
🎁Eğer haritanızda Jüpiter balık veya yay ise, dileklerinizin2 katını elde edebilirsiniz. Jüpiter kendi yönettiği burçlardaysa, size karşı cömert davranır. 
Eğer Jüpiter’iniz zayıf bir konumdaysa şu şekilde güçlendirebilirsiniz:

1. Evrensel sistemi anlamak için ruhsal kitaplar: MS2150 kitabı ile başlayın ve Ramtha, Kryon, Bedri Ruhselman kitaplarını okuyun. Jüpiter,meraklı ve evrensel algısı yüksek kişileri sever. 
2. Maddi gelirinizinen azından %10’luk kısmını ihtiyacı olanlara verin, Jüpiter cömerttir.
3. İnsanlara ve hayvanlara sevgi dolu nezaket çerçevesinde davranın,Jüpiter neşelidir ve iyidir.

Sevgiyle kalın
Astrolog İlkay Çıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder