17 Nisan 2019 Çarşamba

Jüpiter Mucize Destek Açısı Nisan 2019

Merhaba sevgili dostlar :)
14 Nisan Pazar gökyüzünde muhteşem bir Jüpiter-Güneş trinesi olacak. Etkisi ay boyunca görülebilir.Jüpiter; Tanrısal destek, mucizeler, fırsatlar, büyüme, eğlence, bolluk deneyimleri ile ilgilidir. 💥#koç#yay #aslan #ikizler #terazi #kovaburçlarının 20-29 °arasında yerleşimi olanlara (öz burç, yükselen,ay vs) Jüpiter, dilekleri dahilinde hediyeler verecektir. (14Nisan’ı olumlamalar ve dilekler için kullanabilirsiniz)
🍀Jüpiter,Güneş’e 2019 yılında 3 kez daha bu desteği verecek (Nisan, Ağustos ve Ekim aylarında ) ve saydığım burçların bu dönemleri takip ederek fırsatları yakalaması önemli. 💫Sosyalleşin, gezin, dolaşın ve evde oturmayın. Spor, yoga, gezi gibi aktiviteler ile vucudunuzu yorun, tembellik etmeyin! Farklı kültürlerin kaynaşması ve iletişim kurması, sıradışı doğa olayları, bilimsel gelişmeler, üçüncü gözün açılması, farkındalığın artması gibi aktiviteler için harika zamanlar. Tam bu açının gerçekleştiği haftada NASA’nın ilk karadelik gözlem fotoğraflarını yayınlaması evrensel bir eş zamanlılık oldu.

💥Bu dönem MS 2150 (Thea Alexander) , Bedri Ruhselman, Ergün Candan, Erhan Kolbaşı’nın kitaplarından okuyabilirsiniz. Bu kitaplar ruh ve evren üzerine farklı bir bakış açısı kazandıracaktır..Bu evrensel bakış açısına sahip insanlarda Jüpiter ve Uranüs güçlü çalışır. Nasıl sorumluluk alınca Satürn güçlü çalışıyorsa, Jüpiter’in kalbine giden yol bilgiden ve algıdan geçer. Haliyle Jüpiter gökyüzünde destek görünümüne geldiği zaman da bonusları daha büyük olur🙏

Yazılarımın devamı icin takipte kalın> @vegaastroloji 🤗
Sevgiyle kalın
Astrolog İlkay Çıkla 
Oğuzhan Ceyhan Ekolü.
.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder