6 Nisan 2019 Cumartesi

Koç Yeniayı 2019

Merhaba sevgili dostlar :)
Bugün 15 derece koç burcunda bir yeni ay yaşadık. Etkisi 1 hafta net devam eder ve 2.haftasında zayıflayarak yerini terazi dolunayına bırakır...

Koç yeni ayı bir yeniay; Satürn ile Pluto sert görünümü var ve bu da bazı konularda kırılma noktaları yaşamak, yeni bir düzene geçmek, bazı zorlukların yaşanması ve özellikle de ekonomik göstergelerin sıkıntılı olması demektir.
Bunun yanında Jüpiter, yeniaya destek görünümünde ve zorluklar ile mücadele konusunda beklenmedik yerlerden şansları ve fırsatları gösterir. Satürn etkisinden dolayı fırsatları yakalamak için daha önce emek vermiş ve onun için uğraşmış olmanız gerekir.
💎🌀Örneğin bu dönemde işten çıkartılmanızın ardından daha önce öğrenip ancak iş olarak yapmadığınız bir konuda çalışmaya başlayabilir ve eski işinizdeki döneme göre çok daha mutlu ve bereketli olabilirsiniz... Bir danışanım 2016 yılında akademisyen olarak çalıştığı okuldan ihraç edildi ve İstanbul’a taşındı. Sonrasında daha mutlu olacağı bir iş bularak neredeyse 2 katı fazla kazanmaya başladı... o zaman Satürn yay burcundaydı ve Uranüs desteği nedeniyle 1 yıl içinde, değişken grup olan yay, ikizler, balık, Başak burçlarında gerçekleşen yeni ay ve dolunaylar nedeniyle hayatı değişti.. Şimdileri ise benzer durumları öncü grup olan:
🧨#koç #yengeç #terazi ve #oğlak etkililer yaşıyor. Özellikle 10-20 derece arasında öncü grupta yerleşiminiz varsa:
Gidene boşver, gelene hoşgeldin deyin ve fırsatların geleceği yöne doğru bakın. Çünkü neye bakarsanız onu görürsünüz.
Yeni ayın en olumlu etkileri ise ;
🧿#aslan #yayburcu #ikizlerburcu#teraziburcu #kova burçlarının 10-20 derecelerinde yerleşimi olanlara yeni başlangıçlar, geziler, yeni arkadaşlıklar, flörtler, aşk ve maddiyat işe ilgili destekler olarak gelecektir.
Sevgiyle kalın ..
Astrolog İlkay Çıkla

İnstagramdan takip için BURAYA tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder