29 Mart 2019 Cuma

Son Haftalarda Depresif ve Halsiz Hissediyorsanız...


Merhaba sevgili dostlar :)

Son 1 haftadır (25 Mart 2019itibariyle)  çoğumuzda aynı sorunlar var: iç sıkıntısı, umutsuzluk, depresiflik, halsizlik, yorgunlukla birlikte tükenmişlik ve karamsarlık.

Son yazılarımda yazdığım gibi astrolojik göstergeler bu şekilde hissetmemize neden oluyor.. Merkür ve Neptün zaten sıkıntılı bir konumdaydı.Üstüne Mars’ın 29° sıkıntılı bölgeye geçişi de bu belirtileri arttıracak. 1 nisan’a kadar böyle devam😱😱 Bu denli yorgun hissetmemiz, gereğinden fazla olumsuz duygu biriktirmemizden kaynaklanıyor. Özellikle su gurubu ve toprak grubu yani:
⚠️#yengeç #balık #akrep ve #boğa#başak ve #oğlak burçları etkisi olanların daha olumsuz etkilendiğiniz söylemeliyim.Bu burçlar düşüncelerine, inançlarına, ilişkilerine, duygularına daha çok bağlılar. Geçmişin birikintilerini atamayıp ruhsal sıkıntılar yaşıyorlar. Şahsen kendimde de yengeç, başak, akrep ve balık etkisi olduğu için bu konuda oldukça deneyimim var😝Zaten astroloji yolculuğuma başlamamın sebebi bu durumu değiştirmekti..
🌀Bedenlerimiz ve ruhlarımız sabit yapılar değildir: eğer istikrarlı bir şekilde ilerlerseniz, bazen kısa vadede,bazen de orta-uzun vadede mucizevi değişimler olur.Zaten bu yüzden kişisel gelişim, ruhsal gelişim öğretmenleri vs. bu gelişim sürecine yolculuk diyorlar.
✅Şahsen bugünlerde molalar verdim; Cuma theta healing seansı aldım (@varolusyolculugu ‘dan aldım) Cumartesi ise 2. kez şamanik enerji çalışması yaptıracağım (@gizemin.rengi yapacak).
📚📚Ayrıca şifa ,meditasyon, spirütüel konularda çalışan dünyaca ünlü bir doktor olan @derpakchopraokuyorum; kitapları: Yaşamsal Zenginlik Yaratmak ve Başarının7Spiritüel Yasası.Bu küçük kitaplar 1 günde okunacak şekilde dizeyn edilmiş.Bilgiden ziyade,ruhsal uygulamalar içeren kitaplarda günlük uygulamalar ve meditasyonlar var. Bazı sayfaların fotoğrafını ekliyorum, ritüel seveneler için çok hoş uygulamaları var. Bu uygulamalar sıkıntılı astrolojik açıları rahat atlatmayı ve geçmişi geride bırakmayı kolaylaştırıyor.

Sevgiyle kalın:)
Astrolog İlkay Çıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder