29 Mart 2019 Cuma

Merkür-Neptün Kavuşumu

Merhaba sevgili dostlar :)

Merkür geri hareketini bitirmek üzere yavaşladı ve Neptün’le kavuşumda.

✅Neptün olumlu çalışırken: ilham perisini getirir, romantiklik, şefkat, an’da kalarak mutlu olma ve meditasyon gibi dinlendirici ve rahatlatıcı aktivitelerde verimlilik sağlar.
❌Olumsuz çalışırken: dikkati toparlayamama, mayışıklık,anıları düşünme, melankolik ruh hali ve halsizlik verir. 
Pazartesi başlayan kavuşumu hafta boyunca etkili olacak. Perşembe ve Cuma günlerinde Merkür durma konumunda; yani etkilerinin en güçlü olduğu dönem.. Merkür-Neptün kavuşumunun bazılarımız olumlu, bazılarımız ise olumsuz yönlerini deneyimleyecek. Aslında hangisini seçeceğimiz bize bağlı👁

Bu günlerde mide-bağırsak sindirim sistemimiz hassas olacağı için detox veya su orucu için harika! Glütensiz, taze sebze meyve yersek, su kenarlarında ve rahatlatıcı aktiviteler yaparsak (yürüyüş –yoga vs) Neptün bize ilham ve yaratıcılık yönünü gösterecektir.
✅Salı ve Çarşamba Ay yay burcunda: sosyalleşme, arkadaşlarınızla vakit geçirmek için çok uygun. Merkür retrosunun etkisiyle görmediğiniz arkadaşları görmenin tam zamanı! .
❌29 Mart Cuma ay, Pluton ve Satürn ile kavuşumda, Merkür duruyor! Bir astrolog olarak bu açıların berbat göründüğünü söylemeliyim.
✅Ancak en berbat açıların kendimizle yüzleşmek için en güçlü açılar olduğunu biliyorum!bu zamanları genelde kendimle çalışmak için ayırırım. Bu zor gökyüzü geçmişimizle yüzleşmek ve kadersel döngülerimizi anlamak için harika destek sunuyor.
🌀Cuma, regresyon, NLP, psikoterapi gibi bilinçaltı çalışmaları için süper bir gökyüzü var. Cuma gününü kendi kendinize veya işini bilen bir regresyon terapisti vs. ile değerlendirin derim.
🦋Brandon Bays Yolculuk kitabı her zaman bu çalışmalar için önerdiğim bir kitap.
🔑Biz bu güçlü enerjileri bilinçli kullanmazsak: yanlış anlaşılmalar, münakaşalar ve Neptün’ün olumsuz yönünü deneyimleriz. Astroloji farkındalıktır ve geleceğimizi şekillendirmemize olanak tanır.Ruhların Kaderi(M. Newton) kitabında yazdığı gibi: ruh dünyaya geldikten sonra kaderini değiştirme gücüne ve iznine sahiptir. 
Yazılarımın devamı için takipteevamı için takipte kalın> @vegaastrolojiAstrolog İlkay Çıkla.

Foto @mr.kalopsia #astroloji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder