29 Mart 2019 Cuma

Terazi Dolunayı ve Baharın Başlangıcı

Merhaba sevgili dostlar :)
21 Mart Perşembe sabah 04:40 civarında terazi burcunda bir dolunay yaşayacağız. Aslında etkileri yavaştan görülmeye başladı: havaların ısınması, yaz planlarının ve hayallerinin kurulması, canlılık ve harekete geçme isteğinin artması.. 21 Mart’ta ekinoks ile Güneş balık burcundan çıkıp koç burcuna girecek ve dolunay başlayacak.
✅Dolunayın olumlu tarafı:, balık burcunun negatif özelliklerini vurgulayan Merkür retrosu etkisini kaybetmeye başlayacaktır. Yine de harekete geçmek için 1 Nisan’ı beklemek gerek.
🎈Güneşin koç burcuna geçmesi ile birlikte çoğumuzda olan bu melankolik ve dalgın enerji kaybolacak; koçun çocuksu,neşeli ve geleceğe umutlu bakan enerjilerini kullanacağız. Dolunayın en dikkat çeken özelliği: düğümlere ve Mars’a destek, ancak Şiron ve Jüpiter’e sıkıntılı açıda olması.
🔥Şiron astroidi, bizi en çok yaralayan durumlardır ve aynı zamanda tekamül için çıkış kapısını gösterir. Fiziksel yaralar, para kaybı, aşk acısı,okulu bırakmak zorunda kalmak, sevilen birinin kaybı vs.hepsi şiron yarasını gösterebilir. Dolunayın da Şiron karşısında olması ,
‼️0-3 derece arasında öncü grupta yani:
🔔#koç #yengeç #terazi ve #oğlakburçlarında yerleşimi (güneş, ay, yükselen vs) olanlar için bazı sıkıntıları ve aksilikleri ifade ediyor. Yine de hemen moraliniz bozulmasın: dolunayın düğümlerden destek aldığını hatırlatıyorum! Öncelikle sizi sıkan ve sorun çıkartan şeylerin ruhsal gelişiminiz için planlanmış ve sizi ilerletecek durumlar olduğunun farkına varmalısınız. Yaşadıklarınız, ruhsal düzeyde ilerlemek için gelmeden önce karar verdiğiniz olaylar. 🔑Şiron’unbizim kaderden ve karmadan çıkış kapımız olması (hatta sembolü de anahtar şeklindedir) önce acı çekmeyi, bu sayede olgunlaşmayı ve farkındalığımızı arttırmamızı ifade eder. Analitik psikolojinin kurucusu C.J. Jung "Her türlü kaosun içinde bir düzen, her türlü düzensizliğin içinde de gizli bir düzen vardır." Evrensel sistem, yukarıda saydığım koç yengeç terazi ve oğlakları düzensizlik ile yeni ve daha yüksek bir yapıya hazırlıyor♥️
Sevgiyle kalın.
Astrolog İlkay Çıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder