15 Mart 2019 Cuma

Astrolojide Doğru Bilinen Yanlışlar


Merhaba sevgili dostlar :)
Astroloji konusunda doğru bilinen yanlışlardan söz edeceğim.
🕰1 yıl 265 gün 5 saat 48 dakika ve astroloji haritasında burçlar 30° dan, toplam 360° dir ve yılın 365 günü ile astroloji dereceleri tam olacak eşleşmez. Dergi-kitaplarda yazan burç değiştirme günleri yanıltabilir ve bunlara göre burcunuza karar vermeyin.
🔴Burç girişimde veya çıkışındaki sınır günlerde doğanlar; güneş burcunuz (yani kendi burcunuz) doğduğunuz yıla bağlı olarak değişebilir.

✅Örneğin 2019 yılında 21 Mart sabah 00:15 civarında doğarsanız balık burcusunuzdur,çünkü güneş halen 29 derece balıktır, 2020 yılında ise aynı gün ve aynı saatte 0 derece ile koç burcu olursunuz. Aynı yıl aynı saatte doğan farklı olabilir.

🔴Eğer burçların değişim günlerinde doğduysanız astroloji programına veya astro.com’dan haritanızı çıkartarak bakın derim. astro.com gerçeğe en yakın sitedir. Site İngilizce ve dil bilmeyenler için bir önerim yok. Bunun yanında astro.com’un da yanlış gösterdiğini 5-10 kez deneyimlediğim için %100 güvenilir sonuç alırsınız diyemem,yine de %99 iyidir. 
✅Haritanız için en kesin sonuçları Solarfire gibi astroloji programlarından alırsınız.
✅Bunun için de astroloji danışmanlığı alabilirsiniz veya astroloji programı alabilirsiniz .
🔷Yükselen burçlarda farklı yaz saati uygulamaları sorunu vardır. Türkiye’de iktidarların keyfi isteğine göre düzensiz yazsaati uygulanır. Örneğin Almanya’da başlangıç, bitiş ve saat dilimi belliyken, Türkiye’de belli değildir. Başlangıç-bitiş tarihleri değişir.
✅Bunun için:‘yaz saati astroset’yazarak Google’dan aratın, çıkan linkteki yıllardaki saat uygulamasına göre -2,-3,-4 dilimlerinden seçebilirsiniz. Yalnız bu ayarlamaları astroloji bilen birinin yapması gerek.

❌Yılancı burcu yoktur, reklam olsun diye astrolojiyi çok kullanıyorlar😝 
❌30 veya 40 yaşından sonra yükselen burcunuzun etkisini göstermeye başladığınız yanlış bilgidir.Hayatınızın başından sonuna yükselen burcunuzun etkileri güçlüdür. İnsanlar yükseleni dahilinde iş seçer, üniversite okur vs.

Sevgiyle kalın :)


Astrolog İlkay Çıkla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder