17 Nisan 2019 Çarşamba

Satürn Haftası Nisan 2019


Merhaba sevgili dostlar,

Karmanın lordu Satürn ile, mutluluğun temsilcisi Güneş arasında astrolojide kare dediğimiz problemli açı başlıyor. 10 Nisan’da tam kare ve etkisi 8-14 Nisan arası hissedilecek. Satürn’den dolayı karmik temalarla dolu bir hafta yaşayacağız.Gecikmeler, engeller, sorunlar ve uzlaşmazlık etkileri yoğun. Zorlukların ardından ödüler bizi bekliyor✅

Karma,bu yaşamda ve geçmiş yaşamlarda hem olumlu, hem de olumsuz enerji birikimini ifade eder. Genel olarak karma kelimesi olumsuz anlamda kullanılır.Başımıza gelen maddi,sağlıksal vs.sorunları karmaya veya aile karmasına bağlıyoruz.Bu durumu öncelerden keşfetmiş olan yaşlılarımız;evlilik, ortaklıklar vs. öncesinde karşı kişinin soyunu bu yüzden araştırıyordu.
💎Biz olumsuz anlamda kullansak da örneğin varlıklı,güzel veya zeki doğmamız,mutlu evlilikler, iyi sağlık vs. gibi olumlu durumlar da geçmiş yaşamlardan gelen olumlu karmaların sonucunda oluşuyor.
📚Karma,reenkarnasyon ve ruh genetiği konularında daha fazla bilgi isteyenler; Michael Newton- Ruhların Yolculuğu,Thea Alex.-MS2150, Mevlana-Mesnevi’yi okuyabilirsiniz.
Gelelim haftamıza;Koç burcundaki son yeniay,karmanın lordu Satürn’den sıkıntılı açıdaydı:hafta boyunca Güneş Satürn’e sıkıntılı açıda ve Jüpiter durağan konumda Güneş’i destekliyor.. 🌀Hem bu hayattan, hem de geçmiş yaşamlarımızdan karmik durumlar ile yüzleşmek demek..
🧨#koç #yengeç #terazi ve #oğlakburçlarının 17-23 dereceleri arasında yerleşiminiz varsa, hayatınızda bazı taşlar yerinden oynayabilir. Satürn’ün konumu can sıkıcı olsa da, Jüpiter desteği ödüllerin uzun vadeli geleceğini ifade ediyor.
#yay ve #aslan #koç ile #ikizler#terazi #kova yerleşimi (güneş,ay vs.)olanlar için güzel haberlerin gelmesi,bebek haberleri, çalışmalarının kazanımlarını görmesi, yurtdışı ve gezi fırsatları,sosyalleşme,sabır isteyen ancak şansın sizden yana olabileceği flörtler..
🌀#boğa #kova #akrep etkisi olanlar: unutamadıkları-affedemedikleri olayların yüzeye çıkması ve bununla yüzleşerek özgürleşme deneyimi..
🌀Satürn,karma gezegeni olduğundan,son videomda karmanın ödenmesi konusundaki 3 seçenekten bahsettim, göz atabilirsiniz.

Sevgiyle kalın🤗
İlkay Çıkla
Foto @paarsec

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder