9 Kasım 2018 Cuma

Jüpiter Yay (8 Kasım 2018- 3 Aralık 2019) Burçları Nasıl Etkileyecek?


Merhaba sevgili dostlar :)


Jüpiter, 8 Kasım’da Yay burcuna girecek ve 2 Aralık 2019’a kadar yay burcunda çeşitli fırsatlar ve hediyeler dağıtacak. Jüpiter kendi yönettiği burç olan yay burcunu çok sever ve her şeyden bol bol verir. Jüpiter, gezegenlerin en büyüğüdür ve şans-bolluk-bereket,kısmet kavramlarını ifade eder.Ayrıca alınyazısı, kader ve Tanrı’nın isteklerini temsil eder: çünkü Jüpiter haritanızda neredeyse, orada ilerleme, büyüme ve gelişme olacaktır. Haritada bulunduğu konumu ve açıları çok önemlidir. Size getireceği bolluk ve bereket haritanızdaki konumu ile doğru orantılıdır. Ne kadar güçlü pozisyonda ise o kadar büyük bir hediye getirir. Jüpiter’in kutsaması körün istediği 1 göz, Allah vermiş 2 göz dedikleri olaydır, tabi Jüpiter daha fazlasını da yapabilir, size bir kanat takabilir 😉 


Jüpiter’in bir burcu kutsaması ve bolluk-bereket getirmesi ortalama olarak 12 yılda bir olur, Jüpiter en son Kasım 2006-Aralık 2007 yılları arasında yay burcuna gelmişti,hatırlayın bakalım o yılları...Jüpiter, kişinin en büyük korumasıdır, ilahi yardımdır, haritada çok sıkıntılı göstergeler varsa bile eğer Jüpiter’iniz güçlüyse daha hafif atlatırsınız ve korunursunuz. Jüpiter’in yay burcundaki geçişi en çok ateş burçları olan : yay burcu koç burcu ve aslan burcu ve ateş burçlarında yerleşimleri olanlara şans ve bolluk getirecektir. Haritasında ateş üçgeni olanlar yaşadı... Bunun yanında hava grubu olan:  ikizler burcu, terazi burcu ve kova burçları ile hava burçlarında yerleşimleri olanların da hayatlarına güzel sürprizler geliyor. 

Jüpiter’in 1 yıl boyunca yay burcundan geçişi ile yay burcunun temsil ettiği alanlarda gelişme görülecektir; akademi ve üniversiteler, bilimsel yayınlar ve profesörler, her türlü araştırmacılar ve tüm yararlı öğretilerin öğrencileri, astroloji ve öngörüler, din ve ruhsal öğretiler, yabancılar, uluslararası ilişkiler ve yurtdışı konuları, ulaşım, havayolu ve yolculuklar.

Eğer ileri astroloji biliyorsanız ; haritanızda Jüpiter geçişini öncelikle yay burcunun bulunduğu eve ve buradaki yerleşimlerinizin durumuna bakmalısınız. Örneğin yay burcunda 7. evinizde Venüsünüz var, Jüpiter'den para veya aşk veya evlilik gelmek üzere, haritanızdaki Venüs eğer örneğin kova burcu ayınız ile altmışlık açıdaysa güzel bir aşk ve bunun yanında, hastalıklarınızda iyileşme, mutlu olmak ve kendini harika hissetmek gibi ayın da evine ve yerleşimine göre Jüpiter'in getirileri olacaktır.

Jüpiter'in Yay burcundan geçişinde hem kavuşum , hem üçgen ve hem de atmışlık açılarını iyi incelemelisiniz. Bunları da özellikle: yükseleniniz, ay, Merkür, Venüs, mars, Jüpiter, Satürn yerleşimleriniz ve kuzey ay düğümünle birlikte değerlendirirseniz Jüpiter fırsatların farkında olursunuz.

Bunun yanında Jüpiter 2019'da Boğa burcundaki Uranüs ile 2019 Şubat-Mart-Nisan-Mayıs ve Kasım-Aralık aylarında üçgen açı dediğimiz destek görünümünde olacak. Bu görünüm: ani şansları, sürpriz karşılaşmaları ve haritanızdaki yerleşimlere göre ani fırsatları hayatınıza getirecektir.

Jüpiter, Ocak, Haziran ve Eylül aylarında ise; Neptün ile kare açı dediğimiz sıkıntılı bir görünümde olacak.Bu aylarda aşırı beklentinin sonucunda oluşabilecek hayal kırıklıkları, aldatmalar, gizlenen olayların açığa çıkması,  deniz kazaları, su ile ilgili sıkıntılar ve hatta tsunami, gemi kazaları ve aşırı yağış gibi su ile ilgili problemler görülebilir.

Eğer bu kadar astroloji bilgim yok diyorsanız Jüpiter'in fırsatlarını öngörmek için bir astrologtan yardım alabilirsiniz.

Burçlarla ilgili genel öngörüler için aşağıya bir göz atabilirsiniz:) 

Koç ve Yükselen Koç Burcu
Jüpiter, 9. evinizde olacak; yüksek öğretim, felsefe, ufku geliştiren ve farkındalığınızı arttıracak olan her türlü fırsat sizi bulacaktır. Ayrıca yurt dışı konular da (yabancılarla aşk, evlilik veya eğitim için yurt dışına gitme,Erasmus fırsatları, yabancı bir şirket ortaklığı gibi) gündeminize girebilir. 
Koç burçlarının özellikle ikinci yarısında doğanlar için 2019 yılında oluşacak Jüpiter-Uranüs desteği ile hayalini uzun süredir kurduğunuz birçok fırsatı önünüze getirecektir. Bununla birlikte Satürn 2021 yılının başına dek sizi biraz zorlayacak, işte bu zorlanma sürecinde Jüpiter'in desteği ilaç gibi gelecektir. Uranüs'ün 2011 itibariyle başlayan sıkıntılı açıları: hayatınızı belirsiz , ani olayların ve iniş -çıkışların yaşandığı, dalgalı bir hale getirmişti, Mart 2019 itibariyle Uranüs'ün Boğa burcuna geçişi ile bu dalgalanmalar yerini istikrara ve öngörülebilirliğe bırakacaktır. Jüpiter'in 9. evinizden geçişi ile Uranüs'ün Boğa burcu geçişi sayesinde gelirlerinizde gözle görülür şekilde artış da olacaktır. 

Boğa ve Yükselen Boğa 
Jüpiter, 8. evinizde olacak: miras, banka kredileri, eşin maddi konularında artış, terfi, ruhsal gelişim, fiziksel sağlık ve iyileşme gibi konularda size şans ve fırsatlar getirecektir. 8. ev aynı zamanda cinselliği ve gizli saklı ödemeleri, para aktarımını, rüşveti ve bu şekilde kaçak ve gizli işleri de gösterdiği için etik-ahlaktan ayrılmama konusunda uyarıda bulunmak istiyorum Zira Uranüs'ün Mart 2019 itibariyle Boğa burcuna geçişi sonrasında hayatınızda 7 yıllık büyük bir etki başlıyor. Bu etki, Akrep ve 8. ev konularını ortaya çıkartacak yani gizlediğiniz gizli şeylerin: aldatma, dedidoku gibi olayların açığa çıkışını ifade eder ve eğer bu şekilde davranışlarınız varsa hiç ummadığınız yerden gizlediğiniz şeylerin ortaya çıkmasına hazırlanın derim....8. evin aynı zamanda ameliyatları da  temsil eder ve ameliyat durumlarını varsa Jüpiter size bu konuda şanslar verecek ve ameliyatlardan en güçlü ve sağlıklı şekilde çıkışınızı sağlayacaktır. Eğer meditasyon -yoga-ruhsal enerjiler konularına ilgili duyuyorsanız önümüzdeki 1 yıl boyunca bu konularda oldukça aydınlanacağınızı ve farkındalığınızın artacağını söylemek gerek. Farkındalığı ve dönüşümü çok seven Jüpiter, size ruhsallığınızın artması için fırsat üstüne fırsat sunacaktır. Buna kişisel eğitim kursları, kitaplar, seminerler ve geziler dahildir. Mesela David Burns'ün İyi Hissetmek kitabı ile başlayabilirsiniz :)

İkizler ve Yükselen İkizler
Jüpiter, 7. evinizde olacak: birçok bekar ikizler için bu güçlü açılar çok mutlu bir evlilik veya ciddi bir iş ortağı bulmak anlamına geliyor 😊İkizler burcunun özellikle ikinci yarısında doğmuş olanlar için Jüpiter-Uranüs desteği birlikte olacak ve bu durum : aşk dolu bir ilişkiyi işaret ediyor. Partnerlerle ilişkilerin ön plana çıkması, arkadaş çevresinin artması ve çeşitlenmesi, uzak seyahatler ve hatta yurt dışı konularının gündeme gelmesi de mümkün. Mahkemelik işleriniz var ise bu yıl kolaylıkla hallolacağını söyleyebiliriz. Sözleşmeler konusunda bazı uyanık kişilere karşı dikkatli olmanız gerekecektir, aman dikkat! Evliliği kötü giden ve boşanma konusunda sıkıntı yaşayan ikizler burçları da yeniden özgürleşme konusunda Jüpiter'den destek alacaklar. Ev, aile, yaşanılan ev gibi konular 2019'da daha çok gündeme gelecektir. En azından dekorasyon yaptırmak, en fazla da yaşanılan yerin değiştirilmesini, tayin gibi sebeplerle şehir değişimi olabilir. 

Yengeç ve Yükselen Yengeç
Jüpiter, 6. evinizde olacak: günlük rutin işleri gösteren bu evden geçerken iş yerinizde fazla mesai, mesai arkadaşlarınızın değişimi-artması gibi konular ön planda olacaktır. Jüpiter dokunduğu evi genişlettiği için iş konularında çok çalışmanızı, terfi gibi durumları ve sorumlulukların artışını ifade ediyor. Tabi Satürn'nün zorladığı grupta olmanız da bu olayları yaratan diğer bir etmen :) Ayrıca ameliyatlar ve sağlık konuları da gündeme gelebilir. Sağlıklı yaşam konusunda kendinize daha fazla özen göstereceğiniz bir süreç olacak; buna diyetiniz ve sporunuz da dahil. Eğer yıllardır yaptırmaktan korktuğunuz ameliyat varsa bu 2019 tam zamanı diyebilirim. (tabi net olarak ameliyat tarihinin belirlenmesi için bir astrolog ile görüşmek daha makul olacaktır, zira ameliyat günü iyileşmeyi hızlandırabilir veya yavaşlatabilir de) Yine evcil hayvan almayı düşünüyorsanız ailenizin bu yönde genişlemesine de Jüpiter yardımcı olacaktır. İş olarak hayvancılıkla uğraşıyorsanız bu güçlü destekler yıllardır alamadığınız kadar verim almanızı sağlayacaktır. Uranüs'ün 2011 itibariyle başlayan sıkıntılı açıları: hayatınızı belirsiz , ani olayların ve iniş -çıkışların yaşandığı, dalgalı bir hale getirmişti, Mart 2019 itibariyle Uranüs'ün Boğa burcuna geçişi ile bu dalgalanmalar yerini istikrara ve öngörülebilirliğe bırakacaktır. Jüpiter, yay burcu geçişinde Uranüs'e destek gönümünde olarak size Uranüs'ün verdiği 7 yıllık sıkıntıları, özellikle aile, maddiyat, sağlık ve huzur olarak telafi etme konusunda şanslar verecektir.

Aslan ve Yükselen Aslan
Jüpiter, 5. evinizde olacak, aşkınızı evliliğe dönüştürme niyetiniz varsa (tabi ki var, siz bir aslansınız ve aşk olmazsa hayatın bir önemi yoktur:) Jüpiter yay sürecinde gerçekleşecektir. Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyen aslanlar için de muhteşem bir dönem. Torun bekleyen aslanlar için de torun zamanı olacak. Yurt dışı konularının da gündemde olabileceği bu dönemde, yabancılarla aşk, evlilik veya eğitim için yurt dışına gitme, yabancı bir şirket ortaklığı gibi temalarla karşılaşabilirsiniz. Yüksek öğretim konularında da şanslı olacaksınız. Basın -yayın-eğlence konularında çalışan aslanlar ise ekstra şanslılar. Borsa ve kumar konuları ile ilgilenen aslanların şanslarının bol olacağını da söylemek gerek. Son 2 yıldır süregelen tutulmalardan dolayı sıkıntılı dönemler yaşadınız, hele 2018 yazı daha da zorladı sizi. 2019'da tutulmaların yengeç-oğlak burçlarına geçişi sizi rahatlatacaktır. Uranüs'ün 2019 yılında Jüpiter ile yapacağı güzel görünüm size yeni aşklar, fırsatlar, maddi ilerleme ve iş olanakları sunacaktır. Ev ile ilgili değişiklik ve taşınma planlarınız varsa, Jüpiter bu alanlarda da sizi destekleyecektir. 

Başak ve Yükselen Başak
Jüpiter, 4. evinizde olacak: ev, aile, yaşanılan ev gibi konular gündeme gelecektir. En azından dekorasyon yaptırmak, en fazla da yaşanılan yerin değiştirilmesini-başka bir şehre yerleşmek veya ev değiştirmek gibi- bekleyebilirsiniz. Evde yaşayanların sayısının artması-çocuk doğumu veya çocukların geri dönüşü gibi) miras ve ailenizdeki diğer insanların paralarından yararlanma, rahat kredi bulma gibi konularda destekler gelecektir. Eğer satmak istediğiniz bir emlağınız varsa bu bir yıl şatışı rahat olacaktır. Satmak değil almak istiyorum derseniz de uygun fiyata doğru yatırım için birçok seçenek karşınıza çıkacaktır.İş ve terfi konularında da bu yıl beklediğiniz fırsatların karşınıza çıktığını göreceksiniz. 7 yıldır iş hayatınızı dalgalı hale getiren ve iniş-çıkışlar yaşatan Uranüs gezegeni 2019 Mart itibariyle tamamen koç burcundan çıkıp boğa burcuna geçecek ve işte asıl o zaman işinizde istikrar ve destekler gelecektir. Bunun yanında Jüpiter'in de dönem dönem Uranüs ile yapacağı açılar güzel sürpriz gelişmeleri hayatınıza getirecek. Satürn'nün 2015-2018 arasındaki zorlamalarına marus kaldınız ve ödülleriniz bu yıl geliyor, sadece ne istediğinizi bilin yeter, Jüpiter bunu temin edecektir. Olacak olaylara çok şaşıracaksınız.. kader hem Boğa, hem de Oğlak burçlarından gelen destekler ile önünüzü açacak.

Terazi ve Yükselen Terazi
Jüpiter, 3. evinizde olacak: aslında bu ev dost burcunuz olan ikizlerin evi ve sizi de çok destekleyen bir konum. Bilgi artışı, öğrenme, eğitim, kurs-ders alma, araştırma, ticaret, satış gibi konularda Jüpiter sizlere fırsat üstüne fırsat sunacaktır. Jupiter, kardeşler; kuzenler; yakın akrabalar ile olan diyaloglarınızda artış meydana gelebileceğini ve onlardan gelecek şansları da gösteriyor. Ayrıca bol bol seyahat edeceğiniz bir süreç olacak, valizinizi ve kıyafetlerinizi şimdiden hazırlayın.Yeni arkadaşlarınızın ve birlikte iyi vakit geçireceğinizi kişilerin hayatınıza girmesi de yine Jüpiter'in hediyeleri arasında. Uranüs'ün 2011 itibariyle başlayan sıkıntılı açıları: hayatınızı belirsiz , ani olayların ve iniş -çıkışların yaşandığı, dalgalı bir hale getirmişti, Mart 2019 itibariyle Uranüs'ün Boğa burcuna tamamen geçişi ile bu dalgalanmalar yerini istikrara ve öngörülebilirliğe bırakacaktır. Jüpiter, yay burcu geçişinde Uranüs'e destek gönümünde olarak size Uranüs'ün verdiği 7 yıllık sıkıntıları telafi etme konusunda özellikle evlilik, bebek, iş ve kariyer alanlarında şanslar verecektir.

Akrep ve Yükselen Akrep
Jüpiter, 2. evinizde olacak: Maddi kaynakların artması, yatırım fırsatlarının gelmesi, daha önce yapılmış yatırımların kara dönüştürülmesi ve değerlenmesi gibi bütçenizi ferahlatacak durumlarla karşılaşacaksınız. Aynı zamanda 5 duyu organını temsil eden bu evde lükse düşkünlüğünüzün artacağı da öngörülebilir. 2. ev materyal değerleri temsil eder, buna kendi vücudunuz da dahildir, Jüpiter akrep sürecinde zayıflayabilir ve sağlığınızı güçlendirebilirsiniz. Uranüs'ün 2019 Mart ayında tamamen boğa burcuna geçişi ile hayatınızda öngörülemez bir 7 yıl başlıyor, elinizden gelen değişimi sevgi ile kabul etmek olmalı. Bu son derece stratejik akrep burçları için zordur, ancak direnmek sadece işleri zorlaştırır. Jüpiter'in Uranüs ile olacak destek açıları ile birlikte taşınma, iş yeri değişikliği, terfi etme gibi günlük rutininizi değiştirmenizi gerektiren durumlar oluşacaktır. 

Yay ve Yükselen Yay 
12 yılda bir gelen Jüpiter'in kutsamaları artık sevgili yaylar için olacak. Kimliğin yenilenmesi, yıllardır beklediğiniz evlilik, iş, aşk gibi şansların karşınıza çıkması, bolluk ve bereketin artması gibi harika deneyimler sizleri bekliyor. Tabi yay burcunun kendi semboliklerini de desteklemesinden dolayı bolca seyahate ve turistik geziye çıkabilirsiniz. Eğitim, öğretim, kariyer alanlarında güçlü destekleriniz olacak. 2015-2018 arasında Satürn-Neptün ve Şiron'un ciddi gazabına uğradınız ve şimdi ödülleriniz geliyor.Ufak terfilerin ötesinde; haritaları destekleyen yay burçları kendilerini bulundukları ortamın yöneticisi olarak bulacaklar...Bu şansınızı iyi kullanın. Eğer işsizseniz; iş konusunda özellikleriniz ilanlardaki taleplerin yarısını bile karşılamasa dahi başvurun :) Jüpiter bir şekilde gerisini getirecektir. Buradaki tek sorun: Jüpiter'in her şeyi bolca vermesidir: aşırı çalışma ve angarya işlerin artışı olacak. Uranüs bol çalışma ile ilgili olan ve Ortaçağ astrolojisinde köleleri gösteren 6. evinizde olacak ; Mart 2019 itibariyle 7 senecik!! Uranüs gezegeni 2019'da Jüpiter ile destek görünümünde olacak dönem dönem; yani bazı yaylar işkolik olacaklar, bazıları da çalışmaktan tükenmişlik sendromu yaşamaya başlayabilir, beslenmenize dikkat edin,gerekirse ek takviye alın.ancak kilo konusuna özen göstermenizi tavsiye ederim, Jüpiter gölge yönünde obeziteyi gösterir. Gelirlerinizde görülmemiş sıçramalar olacaktır. Çocuk isteyen yay burçları yine Jüpiter'in yay geçişi sürecinde şanslı olacaklar çünkü Uranüs'ün onlara sürpriz getirme olasılığı var :) 

Oğlak ve Yükselen Oğlak
Jüpiter, 12. evinizde olacak: ruhsal olarak gelişme ve Satürn oğlak sürecinin vermiş olduğu ruhsal daralmalara Jüpiter el atacak ve onları iyileştirecektir. Eğer geçmiş yıllarda ciddi travmalar yaşadıysanız ve bu hayatınızı etkiliyorsa, ilk olarak bunlardan kurtulacaksınız. Hayatın anlamını bulma ve makro bilincinizi yükseltme arayışınıza Jüpiter tarafından hatırı sayılır bir yardım gelecektir. MS2150 kitabını okumadıysanız okuyarak başlayabilirsiniz.
12. ev konuları arasında uzak ve deniz aşırı seyahatler de bulunduğu için ve Neptün de yine seyehatleri gösteren 3.evinizde bulunduğu için 1 yıl boyunca 'SEYEHAT YA RESULALLAH' diyebilirsiniz :) Ayrıca yurt dışı konularının ön plana çıkması ve yabancılarla evlilik, ortaklık gibi konular da gündeme gelebilir. 
Uranüs'ün 2011 itibariyle başlayan sıkıntılı açıları: hayatınızı belirsiz , ani olayların ve iniş -çıkışların yaşandığı, dalgalı bir hale getirmişti, Mart 2019 itibariyle Uranüs'ün Boğa burcuna tamamen geçişi ile bu dalgalanmalar yerini istikrara ve öngörülebilirliğe bırakacaktır. Jüpiter, yay burcu geçişinde Uranüs'e destek gönümünde olarak size Uranüs'ün verdiği 7 yıllık sıkıntıları telafi etme konusunda özellikle aşk, evlilik, bebek, kariyer alanlarında şanslar verecektir. 

Kova ve Yükselen Kova
Jüpiter, 11. evinizde olacak: bu yıl sosyal ve bol iletişim içeren bir yıl olacak...Artık ilgi alanınızda ne varsa; resim, tenis, hayvanları koruma..gibi bir alan beğenerek kendinize bir kulüp veya dernek bulabilirsiniz. Bu sosyallikte karşınıza çıkabilecek olan bir aşk da sizi bekliyor olacak, gidin ve onu bulun:) 11. ev aynı zamanda kişinin kendi patronu olduğu işleri de gösterir, bu bakımdan kendi işinizi kurma gibi bir planınız varsa bu yıl zamanı geldi! Uranüs'ün Jüpiter ile yapacağı destek açıları işinizi kurma ve geliştirme konusunda size açık çek verecek! Kariyerinizde yükselmek istiyorsanız; Jüpiter yay sürecinde size ciddi terfilerin ve ücret artışlarının verilmesi söz konusu olacaktır. 
Uranüs'ün 2019 Mart ayında tamamen boğa burcuna geçişi ile hayatınızda öngörülemez bir 7 yıl başlıyor, elinizden gelen değişimi sevgi ile kabul etmek olmalı. Bu durum ilerlemeyi ve gelişmeyi seven kovalar için harika başlangıçların ilk senesi ve Jüpiter'den alacağı destek ile hayatınızdaki gelişmeler hızlanmaya başlayacak. 

Balık ve Yükselen Balık
Jüpiter, 10. evinizde olacak: kariyer konusunda 12 yılda bir gelen şansa sahipsiniz ve eğer işsizseniz hemen başvurularınızı arttırın! Eğer işiniz varsa; yükselme, terfi konuları ve ücret artışı Jüpiter'in sizlere hediyesi olacaktır. 11 ve 3. evlerden gelecek gelen destek ciddi anlamda gelir artışını, yatırım yapmayı ve geçmişte yapılan yatırımların meyvelerini toplamayı gösteriyor. Mesela 10 yıl önce aldığınız arsanın önünden yol geçmesi olası :) Ayrıca uzaka seyahatler, yurt dışı konularının ön plana çıkması -yabancılarla aşk, evlilik veya eğitim için yurt dışına gitme, yabancı bir şirket ortaklığı vs- görülebilir. 10. evin klasik astrolojide evliliği de göstermesi bakımından evlilik ihtimalinizin de yüksek olduğunu söylemem gerek. 

Mart 2019 itibariyle Uranüs'ün Boğa burcuna tamamen geçişi ile para eviniz olan koç burcundaki dalgalanmalar yerini istikrara ve öngörülebilirliğe bırakacaktır. Jüpiter, yay burcu geçişinde Uranüs'e destek gönümünde olarak size Uranüs'ün verdiği 7 yıllık sıkıntıları telafi etme konusunda özellikle aşk, evlilik, kariyer alanlarında şanslar verecektir.



Sevgiyle kalın :)
Astrolog İlkay Çıkla


İnstagram'dan Takip Etmek İçin Linke Tıklayın >> https://www.instagram.com/vegaastroloji/ 

Facebook'tan Takip Etmek İçin Linke Tıklayın |>> https://www.facebook.com/ilkayvega


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder